ΕΠΣ Έβρου: Με Βασίλη Τακάκη στον πάγκο θα κατέβει στο πρωτάθλημα η β’ ομάδα του Ορέστη

Ο Ορέστης Ορεστιάδας έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται πέρα από το ανδρικό τμήμα να κατεβάσει και δεύτερη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, προφανώς στην Β’ Κατηγορία, ώστε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε σημαντικούς αγώνες τα παιδιά από τις ακαδημίες του.

Μάλιστα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Τακάκη, ενός δικού του παιδιού, ως προπονητή για τον Ορέστη Β’, την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

«Ως γνωστόν ο Βασίλης Τακάκης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον «ΟΡΕΣΤΗ», αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας επανδρώνοντας την παιδική ομάδα αλλά και την ομάδα ανδρών (1990 – 1995). Ως προπονητής εργάστηκε στην Ακαδημία του Συλλόγου, προπονώντας την Παιδική Ομάδα (2014, 2015 και 2018) και οδηγώντας την σε δύο τελικούς Έβρου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ορέστης.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «καταξιώθηκε ως προπονητής εργαζόμενος και σε ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Έβρου όπως στον Α.Ο. Νεοχωρίου, Άρδα Καστανεών και Ακρίτα Νέας Βύσσας, οδηγώντας τις σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι το ήθος του και ο συγχρονος τρόπος σκέψης και πρακτικής εφαρμογής της προπονητικής».

Ο σύλλογος του Ορέστη τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση ο Βασίλης Τακάκης εικονίζεται ως προπονητής της Παιδικής Ομάδας το 2015!