Εργασίες συντήρησης με… αυστριακή βοήθεια στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο συνεχίζονται με στόχο να βελτιωθούν οι παροχές στους ποδοσφαιριστές και προπονητές του Πανθρακικού.

«Έτσι λοιπόν μετά την απολύμανση του χώρου και την πλήρη καθαριότητα, την τακτοποίηση των χώρων αποδυτηρίων, γραφείου προπονητή, αίθουσα ιματισμού και αίθουσα συγκεντρώσεων, σειρά πήρε η αντικατάσταση του εξοπλισμού των ντουζ των αθλητών και των προπονητών. Όπως φανερώνει και η εικόνα η διαφορά είναι κάτι περισσότερο από εμφανής ενώ τα βελτιωτικά έργα θα συνεχιστούν με στόχο να αποτελέσει το προπονητικό κέντρο πυλώνα αθλητικής ανάπτυξης της περιοχής μας», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι πράσινοι.

Μάλιστα, σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει και συγκεκριμένος σύμμαχος: «Βασικός μας συμπαίχτης σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Βασίλης Σαλαμανόπουλος, ο οποίος παρότι είναι στην Αυστρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς του βοηθώντας να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να μπουν γερές βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα του Πανθρακικού». Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ελληνικού εστιατορίου της Βιέννης «Der Grieche», που αποτελεί και τον βασικό χορηγό στην φανέλα του Πανθρακικού τα τελευταία δύο χρόνια.