Γ’ Εθνική: Το αντίο του Μίλλερ και οι ευχές του Ισπυρλίδη για τον … «προπονητή» στόπερ του Άρη Αβάτου

Μετά από 4 χρόνια στην Θράκη και στην Κομοτηνή λόγω σπουδών, ο αμυντικός του Αρη Αβάτου και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής επιστρέφει στην Κύπρο.

H ανάρτηση του Κύπριου αμυντικού: Μετά από 4 χρόνια σπουδών στην Κομοτηνή και 3 χρόνια στην ομάδα του Άρη Αβάτου Ξάνθης κλείνει για μένα ένας κύκλος με χαρές λύπες και πολλές αξέχαστες στιγμές. Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Διοίκηση προσωπικά που ήταν ΚΥΡΙΟΙ απέναντι μας και πάντα δίπλα μας αποδεικνύοντας ότι ο Άρης Αβάτου είναι από τα πιο σοβαρά ερασιτεχνικά σωματεία στον όμιλο, τους προπονητές που έχω συνεργαστεί και έμαθα πολλά, αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμποδοσφαιριστές μου που μαζί 3 χρόνια γελάσαμε κλάψαμε και γίναμε μια οικογένεια που δεν θα ξεχάσω ποτέ!!! (Μαζί περάσαμε στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος, μαζί αποκλειστήκαμε στους ημιτελικούς του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και μαζί πετύχαμε τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα μας την κάθε χρονιά) ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ 2η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!⚫️🟡 @arisavatou1958fc

Μάλιστα σε σχόλιο του για τον ποδοσφαιριστή εκτός των άλλων ευχών αναφέρθηκε για τις ικανότητές του και ο Γιάννης Ισπυρλίδης από την Σαουδική Αραβία όπου βρίσκεται με τον Νίκο Καραγεωργίου: ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΛΛΕΡ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝΤΙΚΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.