Ειρωνικό άρθρο «Κάρπετ» στα «Νέα»: «Ξέρει ο Πάπας όχι ότι δεν ανέβηκε η Ξάνθη αλλά ότι… την αγόρασε;»

Την ώρα που οι πιο πολλές αθλητικές εφημερίδες της Τετάρτης δεν ασχολούνται ούτε σε μονόστηλο με την ομάδα της Ξάνθης, ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος επέλεξε να κάνει την ομάδα της Θράκης κεντρικό του θέμα στο καθημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Το άρθρο είναι μάλλον ειρωνικό για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης και γενικά για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στην ομάδα, μετά την γνωστή μεθόδευση και τον τελικό υποβιβασμό της. Μάλιστα ο Καρπετόπουλος απορεί που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης Μπιλ Πάπας έχει πάθει… αφωνία όλες αυτές τις μέρες και αναρωτιέται όχι αν του είπαν ότι η ομάδα δεν ανέβηκε, αλλά αν έμαθε ότι… την αγόρασε.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «Τα Νέα» ανήκει στον όμιλο Alter Ego του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλαδή στον ίδιο μιντιακό όμιλο που ανέδειξε το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ και επιδίωξε την τιμωρία του ΑΟΞ. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, αδελφός του Αντώνη, τυγχάνει δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμμετείχε σε όλες τις δίκες της καταγγελόμενης πολυϊδιοκτησίας.

Αναλυτικά το άρθρο έχει ως εξής:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.