Δύο δράσεις την Πέμπτη στην Κομοτηνή για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Δύο δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κομοτηνής και στην ευρύτερη περιοχή την Πέμπτη 3 Ιουνίου από τον Δήμο Κομοτηνής και την ποδηλατική ομάδα Breveterians.

Συγκεκριμένα:

  • Η πρώτη είναι μια ποδηλατική διαδρομή μήκους 12 χλμ. η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 από το Ηρώο, θα ακολουθεί τον ποδηλατόδρομο και θα έχει ως προορισμό τον οικισμό Σύμβολα, με επιστροφή́ στο Ηρώο. Οι Breveterians θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες. Το κατώτερο όριο ηλικίας των  συμμετεχόντων είναι τα 10 έτη. Όλους τους ανήλικους είναι υποχρεωτικό να τους συνοδεύει ένας από τους δύο γονείς ή κηδεμόνας σε όλη τη διαδρομή.
  • Την ίδια μέρα, στις 17:00 στο 1ο πάρκινγκ της Νυμφαίας θα ξεκινήσει μια ποδηλατική́ διαδρομή με ποδήλατα βουνού́ στο άλσος της Νυμφαίας για μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης δημοτικού́, με σκοπό οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου να γνωρίσουν από έμπειρους ποδηλάτες της ομάδας Breveterians τον μαγικό κόσμο του MountainBike. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύει στην αφετηρία ένας γονέας ή κηδεμόνας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις μπορούν να επικοινωνούν, για περισσότερες πληροφορίες, με τον Γιώργο Τοκαλατσίδη από τους Breveterians στο τηλέφωνο 6937450349 και όταν πρόκειται για συμμετοχή ανηλίκων με τον υπεύθυνο της Ποδηλατικής Ακαδημίας «Ολυμπιάδα» Χαρούν Μολλά στο τηλέφωνο 694 4584199.