Γ’ Εθνική: Έβγαλε τα… μάτια του και παρατείνει την στέψη ο Ορφέας μετά την ήττα – σοκ από τον Νέστο!

Θα μπορούσε από σήμερα να είχε κλειδώσει και τυπικά την πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο ο ανανεωμένος και με αλλαγές Ορφέας γνώρισε την δεύτερη ήττα στη σεζόν και πρώτη στην Ξάνθη από τον Νέστο Χρυσούπολης με 1-2 και πλέον περιμένει τον αγώνα στην Θαλασσιά για να καθαρίσει το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρότι φέτος είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία συγκριτικά με άλλες χρονιές, απέδειξαν πως είναι μία ομάδα που δεν πρέπει να την… ξεγράφεις. Ο Θρακιώτης πολύπειρος πρώην παίκτης των Ξάνθη και Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά άνοιξε το σκορ στο 16′, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και πέναλτι στο 25′ με τον Γεωργιάδη που απόκρουσε ο Γεωργούσης.

Οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακό φάουλ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου στο 59′ έκαναν το 0-2, με τον Θοδωρή Τορομανίδη στις καθυστερήσεις να μειώνει σε 1-2.

Πλέον ο Ορφέας που παρέμεινε στους 32 βαθμούς και έχασε το απόλυτο στην έδρα του (μετρούσε 6/6), είδε τον Ηρακλή να μειώνει την απόσταση στους δύο βαθμούς έπειτα από τη νίκη του επί του Αετού Οφρυνίου και καλείται να πάρει την νίκη με την Αναγέννηση Θαλασσιάς ώστε να κατακτήσει και τυπικά την 1η θέση, αφού υστερεί στην διαφορά τερμάτων.

Από την πλευρά της η ομάδα από την Χρυσούπολη, που δεν κυνηγά κάτι σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, έπιασε τον Απόλλων Παραλιμνίου (που ηττήθηκε στο Διδυμότειχο) στους 23 βαθμούς, ωστόσο υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών που καίγεται για την νίκη.