Γ’ Εθνική: Ώρα στέψης για Ορφέα Ξάνθης και κρίσιμα ματς για την παραμονή (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την εμβόλιμη 13η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε αυτήν μπορεί να έχουμε και μαθηματικά στέψη πρωταθλητή αλλά να μάθουμε και άλλες ομάδες που θα ακολουθήσουν την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Αναγέννηση Θαλασσιάς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη. Η τοπική ομάδα σχεδόν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής στην Δράμα αλλά θα το πετύχει και μαθηματικά αν γίνει η δεύτερη μόλις ομάδα στο πρωτάθλημα που κερδίζει τον Ορφέα. Από την πλευρά του, το σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τον Πανδραμαϊκό και 7 από τον Ηρακλή που θα πάρει εύκολο τρίποντο, με ενδεχόμενη νίκη ουσιαστικά θα στεφθεί από σήμερα πρωταθλητής δυο αγωνιστικές πριν το τέλος – κάτι που ωστόσο μπορεί να συμβεί και με ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Πανδραμαϊκού με την Ελπίδα Σαπών που καίγεται για τους βαθμούς της παραμονής.

Ακόμα πιο πολύ καίγεται η ΑΕ Διδυμοτείχου που αν δεν κερδίσει στην έδρα της την ΑΕ Ευόσμου, πιθανότατα θα γνωρίσει από απόψε και μαθηματικά τον υποβιβασμό πίσω στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Ο Αρης Αβατου θέλει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Σοχού ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ εν ώ η ουραγός Αναγέννηση Θαλασσιάς ταξιδεύει στο Οφρύνιο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αετό. Τέλος έχουμε και τα παιχνίδια Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Αμπελοκήπων.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:00 και θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5, ΩΡΑ 17:00)
Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΕ Ευόσμου
Πανδραμαϊκός – Ελπίδα Σαπών
Άρης Αβάτου – Εθνικός Σοχού
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-3 α.α.
Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Αμπελοκήπων
Αετός Οφρυνίου – Αναγέννηση Θαλασσιάς