«Δεν έχουμε προβάδισμα, θα δώσουμε τη μάχη για να επιστρέψουμε εκεί που πέσαμε άδικα» δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές

Η Ξάνθη πήρε σπουδαία νίκη με τεράστια ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό στα Πηγάδια, με τον τεχνικό της ομάδας Μπάμπη τεννέ να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βασίλη Αναστασιάδη αμέσσως μετά τη λήξη του ματς.

Για την ανατροπή και την μεγάλη νίκη: «Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο από τους παίκτες της ομάδος μας, γιατί υπερέβαλαν εαυτό απέναντι σε μια ομάδα που είναι μεγαλύτερης κατηγορίας. Καταφέραμε να γυρίσουμε ενα παινχίδι, που καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο είναι. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε προβάδισμα. Νομόζω ότι ο προβιβασμός είναι ανοιχτός. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας στο Αγρίνιο όπως κάνουμε σε όλα τα παινχίδια που είμαι εγώ στην Ξάνθη. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μακάρι να μπορέσουμε στο επόμενο παινχίδι να πάρουμε την άνοδο για αυτή την ομάδα που έχει πέσει άδικα.»

Για το αν η Ξάνθη έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά από αυτό το παινχίδι: «Εμείς είχαμε καλή ψυχολογία και πριν ξεκινήσουν αυτά τα παινχίδια των μπαράζ. Νομίζω ότι η ψυχολογία μας θα είναι καλή. Αν μπορέσουν να επιστρέψουν και κάποια παιδιά που στερηθήκαμε λόγω τραυματισμών, θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι Super League 1 και έχει πάρα πολύ ποιοτική ομάδα.»

Για το γεγονός πως την Κυριακή θα διεκδικήσει την όγδοη προσωπική του άνοδο απάντησε: «Δεν έχει έρθει ακόμα και νομίζω ότι δεν θα πρέπει να συζητάμε αυτό το πράγμα. Πρώτα να γίνει το παινχίδι και μετά βλέπουμε»