Πακέτο στον Ιωνικό Παράσχος και Κασναφέρης

O στόχος επετεύχθη για τον Ιωνικό, που κατάφερε να ανέβει στη Superleague με δύο ανατροπές στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στη Νίκαια θα καταφθάσουν… πακέτο οι Γιώργος Παράσχος και Γιώργος Κασναφέρης. Δύο άνθρωποι που πέρσι ήταν μαζί στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκε ο Κασναφέρης στο γεύμα που παρέθεσε ο ιδιοκτήτης το Ιωνικού. Και όλα δείχνουν πως είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Ιωνικό ώστε να αναλάβει έναν ανάλογο ρόλο με αυτόν που είχε στον Απόλλωνα, στην Ξάνθη και στον Λεβαδειακό παλαιότερα.

Την ίδια ώρα, η θέση του προπονητή είναι επισφαλής. Ο Σπανός, που είχε ανεβάσει παλαιότερα και τον Άρη, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης του Ιωνικού εν όψει της επόμενης σεζόν και της παρουσίας του Ιωνικού στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παράσχος είναι μία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται πολύ σοβαρά. Μία δεύτερη που υπάρχει είναι αυτή του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος κάνει… γκελ σε αρκετές ομάδες.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ιωνικού αναμένονται άμεσα, καθώς οι διοικούντες θέλουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή αλλά και του Κασναφέρη και ακολούθως να προχωρήσουν στο έμψυχο δυναμικό και στο… «ράβε-σξήλωνε»