Ο Χουσεϊν Μουμίν για την άνοδο επί του Εργοτέλη χάρη (και) στο δικό του γκολ και το μέλλον του στην ομάδα

Ο Κομοτηναίος παίκτης του Ιωνικού Χουσεϊν Μουμίν μίλησε στον Over FM για την άνοδο της ομάδας στην Super League 1 μετά από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος και το αν θα παραμείνει στην ομάδα του χρόνου.

Συγκεκριμενα, μίλησε στην εκπομπή Over Production με τον Ευάγγελο Μίχο και είπε για την δυσκολία που είχε το πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα ήταν πολύ ιδιαίτερο. Εμείς είχαμε την τύχη να κάνουμε ένα σερί 8 νικών. Σίγουρα, σε ορισμένα παιχνίδια κάναμε μία κοιλιά που δεν θα έπρεπε. Στην πορεία ήμασταν προβληματισμένοι από την εικόνα μας, αλλά πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε τις δύο νίκες για την άνοδο».

Για το τελευταίο ματς της χρονιάς που είχε συγκλονιστική εξέλιξη ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής είπε: «Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Σήμερα έγινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα, έπαιξαν αρκετά παθιασμένα σαν ομάδα».

Για το μυστικό του Ιωνικού που τον οδήγησε στην SL1 ανέφερε: «Φέτος, βάλαμε αρκετά γκολ προς το τέλος των αγώνων. Το μυστικό είναι ότι πιστεύαμε τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πολλές φόρες έβγαινε η δουλειά της προπόνησης, άλλα και οι αλλαγές έπαιξαν το ρόλο τους. Σίγουρα, είναι και ο παράγοντας τύχη. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ο πρόεδρος δικαιώνεται για τον κόπο του. Φυσικά, δεν είναι μόνο η φετινή χρόνια, άλλα και τα προηγούμενα χρόνια. Χαιρόμαστε για την άνοδο του Ιωνικού».

Τέλος για την παραμονή του στην ομάδα της Νεάπολης είπε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει γιατί, υπάρχουν άνθρωποι που θα με κρίνουν».