«Μούδιασαν» στο Αγρίνιο επειδή θα έχουν την Ξάνθη αντίπαλο στα μπαράζ

Από τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους που μπορούσαν να έχουν στα διπλά μπαράζ για μια θέση στην SL1 οι ιθύνοντες του Παναιτωλικου, αν επέλεγαν έναν που δεν ήθελαν με τίποτα να αντιμετωπίσουν αυτός θα ήταν ο ΑΟΞ.

Στο Αγρίνιο δεν έκρυβαν ότι η Ξάνθη είναι η ομάδα που φοβούνταν περισσότερο σε σχέση με Ιωνικό, Λεβαδειακό και Εργοτέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime. Για αυτό και με την ολοκλήρωση της δραματικής τελευταίας αγωνιστικής, μάλλον… μούδιασαν που θα βρουν την Ξάνθη απέναντί τους.

Ο ΑΟΞ είναι μια παραδοσιακή ομάδα της SL1 που έχει την φανέλα και το dna για τέτοιους αγώνες. Και μπορεί ο Μπάμπης Τεννές να έχρισε φαβορί τον Παναιτωλικό, ωστόσο γεγονός είναι ότι το άγχος για αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχει πρωτίστως στην ομάδα της SL1 που εμφανίζεται και από τους ουδέτερους όπως ο Κολιτσιδάκης ως φαβορί.

Πάντως στο Αγρίνιο ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για αυτα τα δυο παιχνίδια, αν και επίσημα δεν έχουν οριστεί, θεωρώντας ότι το πιο πιθανό είναιι να διεξαχθουν και τα δυο μέσα στην προσεχή εβδομάδα και σε κάθε περίπτωση πριν μπει ο Ιούνιος.