Ξεχάστηκαν γευματίζοντας στην Κληματαριά και ήρθαν στο γήπεδο μετά τη σέντρα οι δήμαρχοι Ξάνθης και Λιβαδειάς

Γεύμα προς τιμήν του  Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα παρέθεσε  ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΑΟΞ και του Λεβαδειακού.

Με την κίνησή του αυτή θέλησε να δείξει την ζεστή φιλοξενία που προσφέρουν οι Ξανθιώτες αν και με ειλικρίνεια δήλωσε  ότι επιθυμία του είναι να φύγει σήμερα ηττημένη η ομάδα του Λεβαδειακού από την Ξάνθη.

Στο τραπέζι στο Sary στην κεντρική πλατεία, δίπλα από το δημαρχείο, μαζί με τους Δημάρχους Ξάνθης και Λεβαδέων παρίσταντο και η  Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη Σοφία Ψωμά, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης καθώς και συνεργάτες του Ιωάννη Ταγκαλέγκα.

Μάλιστα φαίνεται ότι περνούσαν τόσο καλά που οι δυο δήμαρχοι ξεχάστηκαν στο Sary όπου γευμάτισαν, την παλιά Κληματαριά δηλαδή, και έφτασαν στο γήπεδο περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, χάνοντας το ξεκίνημα του αγώνα.

Αντίθετα, η Ψωμά ουσιαστικά δεν έφαγε παρά παρέμεινε μόνο στην εναρξη του γεύματος ώστε να είναι έγκαιρα στο γήπεδο ενώ ο Φανουράκης, που είχε κατηγορηθεί στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ότι είχε μπει στο γήπεδο με τις καταστάσεις του Λεβαδειακού, προτίμησε και αυτή τη φορά να μην βρεθεί καθόλου στην εξέδρα.

Δειτε φωτογραφίες που αντλήσαμε από ξανθιώτικες ιστοσελίδες (xanthipost, maxitis)…