Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ακαδημίες της Φιλίας Ορεστιάδας τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Επέστρεψαν στις προπονήσεις από σήμερα Τρίτη 18/5 οι ακαδημίες της Φιλίας Ορεστιάδας, μετά από την πολύμηνη απραξία και αναμονή.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζει πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με στόχο να δωθεί ξανά η ευκαιρία στα παιδιά να επιστρέψουν στα γήπεδα με ασφάλεια και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, που τόσο στερηθήκανε όλο αυτό το διάστημα:

«Ο Γ.Σ. Φιλία σας ενημερώνει λαμβάνοντας υπόψιν τις διευκρινίστηκες οδηγίες της Γ.Γ. Αθλητισμού για επαναλειτουργία των αθλητικών συλλόγων με βάσει τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε την έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων από την Τρίτη 18/5/2021.
– Οι αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 12 ετών θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο την προβλεπόμενη ώρα σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα προπονήσεων έχοντας μαζί τους αντίγραφο της σχολικής κάρτας COVID που αποδεικνύει πως έχουν πραγματοποιήσει το προβλεπόμενο self test. Το συγκεκριμένο έγγραφο θα μένει στο γήπεδο και θα παραδίδεται την πρώτη προπόνηση κάθε εβδομάδας στους προπονητές και χωρίς αυτό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις προπονήσεις.
– Οι αθλητές και αθλήτριες από 13 έως 18 ετών θα έχουν μαζί τους το παραπάνω έντυπο και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά και σε rapid test.
– Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν άλλο εκτός των αθλητών. Οι γονείς θα παραδίδουν τα παιδιά εκτός γηπέδου και από εκεί θα τα παραλαμβάνουν με το τέλος της προπόνησης.

-Κατά την είσοδο και την έξοδο οι αθλητές θα φορούν τη μάσκα τους η οποία δεν θα χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Η τήρηση όλων των παραπάνω αλλά και η συνεργασία μαζί σας ελπίζουμε να δώσει ξανά την ευκαιρία στα παιδιά μας να επιστρέψουν στα γήπεδα με ασφάλεια και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα που τόσο στερηθήκανε όλο αυτό το διάστημα.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ακαδημιών Ουζουνίδη Γεώργιο (κιν. 6908608183) μέσω viber ή και τηλεφωνικά.»