Είπε το «ΝΑΙ» στην παραμυθένια πρόταση γάμου του Πάρη Κοτόπουλου η Ντίνα Καραγεωργίου (+photos)

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα το ξεχάσει ποτέ η οικογένεια Κοτόπουλου. Η ομάδα τους, ο Άρης Αβάτου, κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο μεγάλο ντέρμπι του Δήμου Τοπείρου, στον πρώτο αγώνα με ομάδα του ίδιου Δήμου που δόθηκε ποτέ σε εθνικό πρωτάθλημα.

Ο μικρός της οικογένειας Νεκτάριος πέτυχε το Σάββατο στην Ιεράπετρα το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στο ντεμπούτο του με την ομάδα του ΟΦΙ. Και ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Πάρης, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και αυτή του είπε το ΝΑΙ.

Η πρόταση έγινε μάλιστα με… παραμυθένιο τρόπο, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

Ο επιθετικός του Άρη Αβάτου – που προφανώς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση καθώς είχε όπως γίνεται αντιληπτό πιο σημαντικές χαρές – ετοίμασε ολόκληρο χολυγουντιανό σκηνικό για να ζητήσει από την Ντίνα Καραγεωργίου να τον παντρευτεί.

Πάνω σε ένα ιδιαίτερα στολισμένο τραπέζι υπήρχε ένα κολάζ με δικές τους κοινές φωτογραφίες, το μονόπετρο αλλά και μια πλούσια ανθοδέσμη με την απαραίτητη σαμπάνια. Από πίσω μπαλόνια σχημάτιζαν με τα γράμματα την φράση «Marry Me», δηλαδή «παντρέψου με».

Η αγαπημένη του Πάρη Κοτόπουλου, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι τυγχάνει ανιψιά του πρώην προπονητή του ΑΟΞ Νίκου Καραγεωργίου (κόρη ξαδέλφου του), δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να πει το ΝΑΙ στην παραμυθένια πρόταση που δέχτηκε.

Ετσι τα παιδιά σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.