Γ’ Εθνική: Χωρίς Φεϊζή αλλά με επιστροφές Κατρανίτσα και Σουκρή Ογλού η 20άδα του Ορφέα για Ορφάνι

Χωρίς τον ακραίο δεξιό μπακ Φειζή Χασάν Όγλου που είναι τιμωρημένος αλλά έχοντας κανονικά τον αριστερό μπακ Γιώργο Κατρανίτσα που επιστρέφει μετά από τιμωρία, ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης θα αναμετρηθεί εκτός έδρας έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για πολύ επικίνδυνη έξοδο απέναντι σε μια εβδομάδα που την περασμένη εβδομάδα γκρέμισε ουσιαστικά από το κυνήγι της πρώτης θέσης τον συντοπίτη της Αετό οφρυνίου.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού με νίκη, ο Ορφέας θα έχει βάλει πλέον γερές υποθήκες για τον τίτλο, τον οποίο διεκδικεί πλέον με αξιώσεις μετά από την συμπλήρωση των δύο τρίτων του πρωταθλήματος.

Πέραν του Κατρανίτσα, επιστρέφει και ο Σουγκρη Ογλου από τιμωρία. Αναλυτικά, ο Μπάμπης Χατζημεστής παίρνει μαζί του στο Ορφάνι τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιουργούσης, Μανιάς, Θεοδωρίδης, Κατρανίτσας, Τζαμπάζ, Ντελή Χασάν Κερέμ, Αχμέτ Κόντο, Κιολεΐδης, Κριεζής, Γκασιμπαγιαζίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τορομανίδης, Σουκρή Ογλού, Αλεξανιάν, Πασχαλάκης, Μελισσόπουλος Αλ., Μελισσόπουλος Ν., Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Καραγκιόζης.