Γ’ Εθνική: Χωρίς Εμρέ στο Παραλίμνιο η απoστολή της Ελπίδας Σαπών!

Δύσκολο αγώνα δίνει η Ελπίδα Σαπών για την 11η αγωνιστικη καθώς ταξιδεύει στις Σέρρες και στο Παραλίμνιο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα (17:00 LIVE ThrakiSportS).

Ο προπονητής Βασίλης Χαριτόπουλος θα έχει αρκετές απουσίες αφούς θα απουσιάσει ο Εμρέ για επαγγελματικούς λόγους αλλά και οι Σιψάς, Παγώνης, Μαγδαληνός και τον τραυματία Ανδρέα Ζήκο που χάνει την σεζόν. 

Οι ομάδα των Σαπών μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ορφέα στην Ξάνθη όπου άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία έχοντας παράπονα από την διαιτησία, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας παρά την θέση της θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί μετά τις τελευταίες αποτυχίες τα περιθώρια στένεψαν. Ωστόσο κόντρα σε δυνατές ομάδες όπως το Οφρύνιο και ο Ορφέας εκτός έδρας ότι παρά τις ήττες πως έχει αρκετες δυνατότητες που λόγω απειρίας στερήθηκε κάποιους βαθμούς.

Οι εκλεκτοί του Βασίλη Χαριτόπουλου είναι οι: Νταφόπουλος, Τασίδης, Καλογρανάς, Κούτας, Κωσταρέλης, Κρικελας, Μπαμπούρης, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Τριαντόπουλος, Φούντας, Βελιβασάκης, Ρομπέρ, Χαριτόπουλος, Μπόζης, Σιδηρόπουλος, Τοπάλι, Τοπαλίδης Πασχάλης, Βάσκος, Ευαγγελου.