Ο Σύλλογος Αποφοίτων Νομικής Κομοτηνής «Πρωταγόρας» στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την διεξαγωγή στα γήπεδα της Ροδόπης του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

«Στο φετινό 36ο Π.Π.Π.Δ.Σ. θα μας τιμήσει με τη συνεργασία του ο Συλλογος Αποφοίτων Νομικής Δ.Π.Θ. “Πρωταγόρας” ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΠΘ», επισημαίνει με πρωινή ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή.

Ο Πρωταγόρας φροντίζει και καταφέρνει να ενώνει τη μεγάλη παρέα της Νομικής ΔΠΘ, μέσα στο χρόνο και να κρατάει αναλλοίωτες τις φοιτητικές μνημες εκατοντάδων δικηγόρων πανελληνιως.

Μάλιστα δημοσιεύθηκε και η φωτογραφία που απεικονίζεται, με εμφανίσεις του Πανεπιστημιου, η ομάδα των εισαχθέντων το έτος 1978 δηλαδή κατά το 5ο έτος λειτουργίας της Σχολής. Αφορά αγώνα εσωτερικού πρωταθλήματος των ετών της Σχολής που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Στην φωτογραφία εικονίζονται επάνω (από αριστερά) οι Μιχάλης Οικονόμου (Γιάννενα), Χρόνης Χατζημιχαήλ (Θεσ/νίκη), Θυρίμαχος Πάκας (Ελασσώνα), Άγγελος Πάρσαλης (Αθήνα), Τάκης Γρηγορόπουλος (Κατερίνη), Τάσος Καραμπατζός (Νάουσα). Κάτω από αριστερά οι Χρήστος Μακρής (Αθήνα), Δημήτρης Καρφής (Καρπενήσι), Βασίλης Βλαχογιάννης (Ναύπακτος), Γιώργος Παναγιώτου (Αθήνα), Λευτέρης Γκλιάτης (Αγρίνιο), Δημήτρης Λιβογιάννης (Βόλος) Στέλιος Γρυπιώτης (Αθήνα).