Αγώνας δρόμου για να προλάβει τα τελευταία δύο ματς της χρονιάς ο Ανδρέας Τάτος

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί άπαντες στον ΑΟΞ για να μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα στα δυο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Εργοτέλη και Λεβαδειακό ο Ανδρέας Τάτος.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ έχει αποδειχθεί σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πόσο κομβικής σημασίας είναι η παρουσία του. Ακόμα και στη Νίκαια από το γλυκό του πόδι προέρχεται το φάουλ που δίνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο προσπέρασμα του Ιωνικού.

Στον αγώνα αυτόν ο Τάτος δεν ολοκλήρωσε το 90λεπτο για να προστατευθεί, καθώς έτρωγε εξαρχής πολύ ξύλο από τους αντιπάλους αλλά επιπλέον βρέθηκε και στο στόχαστρο της κερκίδας (και μάλιστα δέχθηκε σε μια διακοπή κίτρινη κάρτα επειδή αντέδρασε έντονα προς αυτήν, κάτι για το οποίο ειδοποίησαν ο βοηθός και ο τέταρτος τον διαιτητή Σιδηρόπουλο που είχε πλάτη και δεν παρακολουθούσε τι ακριβώς γινόταν).

Το σφιξιμο τις τελευταίες ημέρες έχει υποχωρήσει και έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πιθανότητες να βρίσκεται κανονικά ο Τάτος στην διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για τα προσεχή δύο παιχνίδια. Ετσι κι αλλιώς και τους προηγούμενους αγώνες ο Ανδρέας Τάτος χρειαζόταν αρκετές φορές να σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί, αλλά με την ποιότητά του δεν φαινόταν προς τα έξω το όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζε.

Ο Ανδρέας Τάτος την Τρίτη γιόρτασε με την οικογένεια του ΑΟΞ τα 32α γενέθλιά του, την δευτερη οικογένειά του όπως λέει και ο ίδιος. Πλέον επιστρέφει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε φουλ ρυθμό προπονήσεων ενόψει της τελικής ευθείας. Απών σίγουρα πάντως θα πρέπει να θεωρείται στον αγώνα της Κυριακής ο Σέρβος Μίλος Πέτροβιτς που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Νίκαιας αλλά και οι Γιάννης Μυστακίδης και Κέβιν Γκαρσία, πέρα από τους Ελή Ερτορούλ και Γκεόργκι Βασίλεφ.