Δημόσια στήριξη Πασσιά από το προφίλ του Εθνικού στις ενέργειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το νέο Κλειστό

O Έφορος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πασσιάς έβγαλε μια ανακοίνωση μέσω της επίσημης ομάδας του συλλόγου, στην οποία αναφέρεται στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην «ανάγκη από γυμναστήριο λειτουργικό για την καθημερινή άσκηση των παιδιών μας», ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχος, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και όσους εργάστηκαν και εμπνεύστηκαν για αυτή τη διαδικασία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αποφασίζω να σχολιάσω την επικαιρότητα με ανάρτηση , δεδομένου του ότι δεν είμαι φανατικός ούτε των «social media» ούτε της δημοσιότητας, διότι πληροφορήθηκα τις δημοσιεύσεις και παρατηρήσεις που αφορούν το νέο κλειστό γυμναστήριο που πρόσφατα ανακοινώθηκε και δημοπρατείται.
Προτού εκφέρω την άποψή μου , θέλω να ευχαριστήσω δημόσια , και με σειρά προτεραιότητας αυτούς που εργάστηκαν στο πρακτικό στάδιο της όλης διαδικασίας , την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας .Ξέρω ότι προσέφεραν προσωπικό χρόνο και ειλικρινή διάθεση σε περίοδο συνθηκών πανδημίας ,ξεκινώντας την προσπάθεια από το μηδέν, οπότε το μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας το δικαιούνται και αναλογεί κύρια σ΄αυτούς. Οι αιρετοί παράγοντες, Δήμαρχος και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι εμπνεύστηκαν στήριξαν και παρακολούθησαν στενά την διαδικασία και πρέπει να νοιώθουν δικαιωμένοι.

Οσοι λοιπόν , καλοπροαίρετα φαντάζομαι , σχολιάζουν το εγχείρημα πρέπει να ξέρουν ότι η μελέτη ήταν στοχευμένη και συνειδητή . Ο αθλητισμός στην πόλη μας έχει ανάγκη από γυμναστήριο λειτουργικό για την καθημερινή άσκηση των παιδιών μας . Εμείς που ασχολούμαστε με αυτήν την καθημερινότητα νοιώθουμε την αναγκαιότητα ενός τέτοιου χώρου που για τις ομάδες της πόλης θα γίνει αυτό που λέμε «έδρα». Άλλωστε έχουμε τα παραδείγματα γειτονικών πόλεων που στράφηκαν σε μεγάλες κατασκευές , οι οποίες αποδείχθηκαν δυσλειτουργικές (υψηλότατο κόστος συντήρησης ψύξης και θέρμανσης) τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές. Οι ίδιες ανεδαφικές σκέψεις περί διεθνών διοργανώσεων τους οδήγησαν σε υπερβολικές και χρονοβόρες αποφάσεις και στην πράξη το έργο απαξιώθηκε. Πληροφοριακά μόνο αναφέρω ότι εμπίπτει στις ευρωπα’ι΄κές προδιαγραφές.
Πεποίθησή μου είναι ότι κινηθήκαμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Θα εξυπηρετήσει τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες της πόλης μας για αθλητικούς χώρους και στηρίζω την απόφαση της δημοτικής αρχής.

Γ.Κ.Πασσιάς
Δημ. Σύμβουλος
& Έφορος Καλαθοσφαίρησης
ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης
»