Διεθνές Brevet 200 χιλιομέτρων για τα Ελευθέρια Θράκης μέσα στον Μάιο

Ποδηλατικός αγώνας τύπου Brevet μήκους 200 χιλιομέτρων για τα Ελευθέρια Θράκης θα διεξαχθεί μέσα στον Μάιο, σε μια διαδρομή που καλύπτει τους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Η δράση αποτελεί ετήσιο θεσμό και ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parissien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece.

Η διοργάνωση με διεθνή κωδικό τίτλο ”Brevet Ελευθέρια Θράκης” έχει λάβει επίσημη άδεια διοργάνωσης εκδηλώσεων Brevets de Randonneurs Mondiaux (BRM) και έχει ενταχθεί στο επίσημο διεθνές ημερολογιακό πρόγραμμα ACP με αριθμο πιστοποιησης 650087, από τον Σεπτέμβριο του 2020. Αφορά στην διάσχιση 205 χμ, μέσα από πολλούς τοπικούς οικισμούς και πέντε διαφορετικούς δήμους (Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Αρειανών, Δήμος Μαρωνείας Σαππων, Δήμος Βιστωνίδας, Δήμος Ιάσμου) σε δύο Περιφερειακές Ενωσεις Ροδόπης και Ξάνθης.

Συνδιοργάνωση με την ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Brevet αριθμός πιστοποιησης από την ACP: 650087
Ημερα και ώρα διεξαγωγής 29 Μαίου 2021 08:00 ΑΜ
Εκκινηση Κομοτηνή Ηρώο της πόλης και Τερματισμός
Το μήκος της διαδρομής ορίζεται στα 205 χιλιόμετρα με απόκλιση (+ -) 1 χιλιομέτρου, ανάλογα με τη συσκευή καταγραφής

Οι συμμετέχοντες καταβάλλουν αντίτιμο συμμετοχής των 10 ευρώ, με την εγκαιρη κατάθεση εως και την 26 Μαίου 2021 στον λογαριασμό Πειραιώς GR5401727090005709016550334 , με αιτιολογία μονο το ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΠΧ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 3590

Οι έγκυρες συμμετοχές θα είναι αυτές που θα ελεγχθούν για την κατάθεση των χρημάτων το αργότερο μέχρι την 26 Μαίου 2021 με το κλείσιμο των τραπέζών
Σε περίπτωση ακυρωσης λογω Covid 19 η άλλης αιτίας με υπαιτιότητα των διοργανωτών τα χρήματα της εγγραφής θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες.

Υγειονομικά μέτρα για καταπολέμηση του Covid-19
Παρακαλούνται ολοι να κρατάμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Θα υπαρχουν αντισηπτικα σε ολα τα σημεια.Για την ασφάλεια ολων μας κατα την εκκινηση στην εγγραφη ας φοραμε ολοι τις μάσκες μας. Μετα στα σημεια ελεγχου λογω της καταπονησης δεν απαιτείτε.
Η τροφοδοσία και υδροδοσία στα σημεία ελεγχου και εκκίνησης και τερματισμου θα γινεται για λογους ασφαλειας self service.