Γεύματα αγάπης και το φετινό Πάσχα από το «Μαγειρείον» του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή

Κι αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του καταστήματος εστίασης «Το Μαγειρείον» του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή παρέθεσαν γεύμα αγάπης σε απόρους και μη έχοντες συμπολίτες, ώστε κανένας να μην κάνει Πάσχα με άδειο το τραπέζι.

Η ανακοίνωση του καταστήματος αναφερει τα εξής:

«Χριστός Ανέστη! Ευχαριστούμε την Ι. Μ. Μαρωνείας-Κομοτηνής και τον μητροπολίτη μας για την βοήθεια που μας πρόσφεραν για το καθιερωμένο πλέον γεύμα αγάπης! Επίσης τον Ελλ. Ερυθρό Σταυρό τμήμα Κομοτηνής για την άμεση ανταπόκριση του στην διανομή του φαγητού. Τον κ. Μωραΐτη Νίκο για την ευγενική χορηγία του, αλλά και όλο το προσωπικό μας που εργάστηκε εθελοντικά!».

Επικουρικά στην άνω δράση, το παράρτημα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και φέτος παρέδωσε πασχαλινά γεύματα σε συμπολίτες που είχαν ανάγκη.

Η ανακοίνωση: «Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε διανομή γευμάτων αγάπης προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, για να μην λείψει τίποτα από το οικογενειακό τραπέζι αυτές τις ημέρες. Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας του Τομέα Υγείας αλλά και Εθέλοντες Σαμαρείτες ετοίμασαν και συσκεύασαν τα διανεμηθέντα τρόφιμα. Όλη η βοήθεια παραδόθηκε στα σπίτια των οικογενειών! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολίτες αλλά και τους επαγγελματίες που με τις χορηγίες τους συνέδραμαν στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το επωφελήθηκαν αρκετοί συνάνθρωποί μας!».