Γ’ Εθνική: «Καλύτερος από εμάς αλλά και από Ορφέα και Οφρύνιο ο Πανδραμαϊκός» το σχόλιο Ξανθόπουλου

Την εκτίμηση ότι ο Πανδραμαϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος από όσες έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής έκανε ο προπονητής του Άρη Αβάτου Αλέκος Ξανθόπουλος.

Δεδομένου μάλιστα ότι ο Αρης Αβάτου έχει ήδη αγωνιστεί με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης αλλά και με τον ισόβαθμο του Πανδραμαϊκού και συνδιεκδικητή της ανόδου Αετό Οφρυνίου, ουσιαστικά εμμέσως πλην σαφώς εκτίμησε ότι οι Δραμινοί είναι καλύτερη ομάδα από εκείνην του Μπάμπη Χατζημεστή αλλά και από τους Καβαλιώτες.

Μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαϊκό, ο Ξανθόπουλος ανέφερε: «Ηταν ένα ματς μέσα στο οποίο δεν ειχαμε ανάλογη απόδοση. Ο Πανδραμαϊκός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Είναι η καλύτερη ομάδα από όσες έχουμε παίξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κα δίκαια πήρε τη νίκη».

Σε σχέση με το παιχνίδι εξηγησε ότι η ομάδα του προσπάθησε να βγει στην κόντρα. «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένα τα πράγματα, όμως στο δεύτερο ο Πανδραμαϊκός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και δίκαια πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή».

Σε σχέση με την συνέχεια είπε: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας είχε πιο άνετους. Πρέπει πλέον να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια, αμέσως μετά το Πάσχα».