Άδειασαν οι «επίσημοι» XanthiFans τις αναρτήσεις των «XanthiFans 2002» – Μυστηριώδης εξαφάνιση των τελευταίων από το διαδίκτυο

Μέσα από το γκρουπ XanthiFans Official στο facebook ο σύνδεσμος οπαδών του ΑΟΞ φαίνεται να «αδειάζει» τα όσα έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες μέσα από αναρτήσεις άλλου προφίλ που έφερε τα διακριτικά των XanthiFans.

Συγκεκριμένα, μετά και το πρωινό δημοσίευμα του ThrakiSportS για την ανάρτηση που είχε την φωτογραφία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Τάσου Γιαμουρίδη και ανέφερε «νέο εποχή, ίδια νοοτροπία», αργα το βράδυ της Τρίτης οι XanthiFans Official έσπευσαν να κάνουν ανάρτηση στο fb με την οποία αποκήρυξαν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα έγραψαν στο facebook: «Η παρούσα σελίδα αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίσημη σελίδα του συνδέσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή κοινότητα ΔΕΝ εκφράζει τις συλλογικές και επίσημες θέσης μας».

Υπενθυμίζεται ότι το XanthiFans 2002 πριν την ανάρτηση για τον Γιαμουρίδη είχε σπεύσει να κάνει την Παρασκευή και άλλη ανάρτηση, η οποία καλούσε την ΠΑΕ να τιμήσει και να δώσει εισιτήρια στους εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ σε αυτούς που πραγματικά θα βοηθήσουν την ομάδα. Τότε δεν είχε υπάρξει καμία διάψευση ή αντίδραση, παρόλο που υπήρξε και τότε ανάρτηση από το ThrakiSportS, πιθανότατα επειδή μέσω αυτού του ανεπίσημου λογαριασμού η δουλειά έγινε και το μήνυμα έφτασε εκεί όπου εξ αρχής ήταν σκοπός να φτάσει.

Το ένα αξιοπερίεργο είναι ότι ο ανεπίσημος λογαριασμός XanthiFans 2002 ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αποκηρυχθεί από τους XanthiFans Official αλλά αντιθέτως υπήρχε αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
Το δεύτερο αξιοπερίεργο είναι ότι ο ανεπίσημος λογαριασμός εμφανιζόταν να ξέρει λεπτομέρειες που μόνο μέλη των XanthiFans θα μπορούσαν να γνωρίζουν, όπως το πόσες προσκλήσεις δόθηκαν στον σύνδεσμο από την ΠΑΕ.
Το τρίτο και ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι ότι τις τελευταίες ώρες ο λογαριασμός XanthiFans 2002 έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο. Διαγράφτηκε από κάποιον διαχειριστή του ή για κάποιο προσωρινό διάστημα ανεστάλη η λειτουργία του.