Νέο κλειστό στην Κομοτηνή, προπονητήριο-μπαλόνι και εκμετάλλευση του του ΔΠΘ προαναγγέλλει ο Πεταλωτής

Σοβαρές ειδήσεις βγάζει δημόσιο σχόλιο του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή σε ανάρτηση του ThrakiSportS που αφορούσε την ανακοίνωση της ομάδας για την συνεργασία με τις άλλες της πόλης ώστε να ξαναγίνει μπασκετούπολη η πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, ο Πεταλωτής υποστηρίζει ότι έχει προγραμματιστεί και έχουν εγκριθεί οι πόροι για ένα νέο γήπεδο. Επιπλέον, θα κατασκευαστεί προπονητήριο σε μπαλονι σε ανοιχτό γήπεδο της ΓΓΑ (άρα λογικά στο Πανθρακικό Στάδιο, γιατί αυτή είναι η μόνη εγκατάσταση της ΓΓΑ στην πόλη). Τέλος, γίνεται αναφορά και σε εκμετάλλευση του Πανεπιστημιακού Κλειστού του ΔΠΘ στην Πανεπιστημιούπολη.

Το σχόλιο – ανάρτηση Πεταλωτή έχει ως εξής:

Να είστε απολύτως βέβαιοι οτι η εξαιρετική παράδοση που έχει η Κομοτηνή σαν μπασκετούπολη θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Ήδη έχει προγραμματιστεί και έχουν εγκριθεί οι πόροι για ένα νέο γήπεδο. Ακόμη στα σκαριά βρίσκετε ένα προπονητήριο με μπαλόνι σε ανοικτό γήπεδο της ΓΓΑ και μην ξεχνάμε το στολίδι της πόλης μας το πανεπιστήμιακό γήπεδο 4000 θέσεων που στα σχέδια μας είναι η αξιοποίησή του σαν έδρα του ΓΑΣ σε συνεννόηση με το ΔΠΘ.
Η Θράκη χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα και η σύμπραξη μας με ΑΕΚ και Αίαντα έχει και αυτό τον προσανατολισμό. Ο αντίπαλος δεν είναι τα άλλα σωματεία, αλλά η κοινωνικοποίηση των παιδιών που τώρα γίνετε μέσω απο το ps και οχι στα γήπεδα. Καθημερινά και βήμα βήμα γινόμαστε καλύτεροι, μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και δημιουργούμε ενωμένοι το μπασκετικό μας μέλλον!