«Στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων ο Πάμπλο Γκαρσία» αποκαλύπτει η ισπανική AS

Εκτενές αφιέρωμα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, που ως ποδοσφαιριστής έκλεισε την σπουδαία καριέρα του στην Ξάνθη, φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «AS».

Στο συγκεκριμένο αφιερώμα οι Ισπανοί στέκονται στο περάσμα που είχε ως ενεργός ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημα της χώρας· ενώ παράλληλα αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα στον πάγκο του «Δικέφαλου», τονίζοντας μάλιστα πως αρκετές ισπανικές ομάδες παρακολουθούν το έργο του τη φετινή σεζόν.

«Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν σπουδαίο προπονητή στην πρώτη του εμπειρία σε επαγγελματικό πάγκο.», αναφέρεται αρχικά, για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων για την πορεία του Ουρουαγουανού τεχνικού.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Γκαρσία είναι άκρως θετικές, ενώ το καλό του ντεμπούτο έχει κεντρίσει την προσοχή τεχνικών διευθυντών ισπανικών συλλόγων που ήδη παρακολουθούν τον 43χρονο τεχνικό για το άμεσο μέλλον. Ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον ΠΑΟΚ, αλλά πάντα ήθελε να επιστρέψει στα δύο μεγάλα πρωταθλήματα που έπαιξε, σε Ισπανία και Ιταλία».