Super League 2: Εντός έδρας με ομάδα της Κρήτης ξεκινά τα πλέι οφ η Ξάνθη αν βγει 2η, με Ιωνικό στην Αθήνα αν βγει τρίτη

Η τελευταία αγωνιστική της Τετάρτης δεν έχει σημασία μόνο ως προς το ποια ομάδα εκ των Διαγόρα ή Παναχαϊκής θα συμπληρώσει την εξάδα στα πλέι οφ, αλλά και ως προς την σειρά και τις έδρες των αγώνων του ενος μόνο γύρου που θα διεξαχθεί.

Αν η Ξάνθη νικήσει την Παναχαϊκή τότε ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων η ομάδα της Πελοποννήσου θα μείνει εκτός πλέι οφ και ο Διαγόρας θα συμπληρώσει την τελική εξάδα, ενώ την ίδια στιγμή ο ΑΟΞ θα εξασφαλίσει την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Αυτό θα σημαίνει εκτός των άλλων ότι ένα από τα τρία παιχνίδια που θα παίξει στην έδρα του θα είναι με τον 3ο (εν προκειμένω τον Λεβαδειακό), ενώ τα εκτός έδρας παιχνιδια θα είναι με τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου Ιωνικό και με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Στην πρεμιέρα δε της Μεγάλης Τετάρτης η Ξάνθη θα υποδεχθεί μια ομάδα της Κρήτης, είτε τον Εργοτέλη είτε τα Χανιά.

Αν η Ξάνθη δεν νικήσει την Παναχαϊκή και βασικά αν δεν τερματίσει 2η στην κανονική περίοδο (γιατί για να μην τερματίσει 2η δεν αρκεί μόνο το να μην νικήσει αλλά θα πρέπει να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη ο Λεβαδειακός), τότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα καθώς πέρα από το ό,τι θα εκκινήσει από την 3η θέση στα πλέι οφ ο ΑΟΞ, θα πρέπει να παίξει εκτός έδρας με Ιωνικό και Λεβαδειακό και μάλιστα με τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου θα πρέπει να παίξει στην πρεμιέρα της Μεγάλης Τετάρτης.

Ωστόσο όπως προαναφέρθηκε, μετά από τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου η Ξάνθη κρατάει την τύχη της ως προς την 2η θέση στα χέρια της και μαζί το πλεονέκτημα έδρας αλλά και το βελτιωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα στις πέντε (όλες κι όλες) αγωνιστικές των πλέι οφ.