Γ’ Εθνική: Κάνουν έγκλημα! Ούτε την προσεχή Τετάρτη ορίστηκαν τα εξ αναβολής για Άβατο και Σάπες, πάνε για μετά το Πάσχα…

«Εγκληματικές» τακτικές όσον αφορά ερασιτεχνικές ομάδες δείχνει να εφαρμόζουν οι νέοι ιθύνοντες της ΕΠΟ αναφορικά με την Γ’ Εθνική, αφού δεν όρισαν ούτε για την προσεχή Κυριακή τα εξ αναβολής παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο Ομιλο.

Υπενθυμίζεται μεταξύ των ομάδων που έχουν ματς λιγότερο είναι οι δυο μονομάχοι της Κυριακής στο θρακιώτικο ντέρμπι Αρης Αβατου και Ελπίδα Σαπών. Συγκεκριμένα, τα τρία ματς της 4ης αγωνιστικής που έχουν αναβληθεί είναι τα Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Αρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών.

Ενώ ωστόσο θα περίμενε κανείς αυτά τα ματς να οριστούν την περασμένη Τετάρτη ή έστω την προσεχή, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, η ΕΠΟ προχώρησε εκ νέου στον ορισμό εξ αναβολής άλλων ομίλων αλλά όχι αυτών στον 1ο Όμιλο που μετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Ετσι, με δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθούν τα αναβληθέντα ούτε αυτήν την Τετάρτη, πάνε για μετά το Πάσχα, αφού τη Μεγάλη Τετάρτη έχει ούτως ή άλλως οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα εξ αναβολής ματς που ορίστηκαν για την προσεχή Τετάρτη (εκτός φυσικά και αν γίνει αντιληπτό το λάθος που θα επιβαρύνει πολύ τις ερασιτεχνικές ομάδες με τα επιπλέον ματς τον Μάιο και διορθωθεί με νέους ορισμούς):