Πέντε χρόνια από τον τελευταίο αγώνα του Πανθρακικού στην Super League! Τι κάνουν σήμερα τα τότε μέλη της ομάδας

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την στιγμή που ο Πανθρακικός αποχαιρετούσε την Α’ Εθνική, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχής παρουσίας και έξι συνολικά σε μια οκταετία και οι εποχές αυτές φαντάζουν πλέον τόσο μακρινές…

Η σεζόν 2015-16 ήταν δύσκολη για την ομάδα του Πανθρακικού που τερμάτισε προτελευταία πάνω από την Καλλονή με μόλις 17 βαθμούς (3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19 ήττες) που ήταν ο προάγγελος και της μαύρης επόμενης σεζόν που έφερε την προσωρινή διάλυση της ομάδας μέχρι την επανεκκίνησή της από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Το τελευταιο παιχνίδι μάλιστα ηταν σαν σήμερα στις 17 Απριλίου του 2016, όταν ο μαθηματικά υποβιβασμένος Πανθρακικός αγωνίστηκε στην Λεωφόρο και έγινε «σακος του μποξ» απέναντι στον Παναθηναϊκό του αφηνιασμένου Μάρκους Μπεργκ που σκόραρε 5 γκολ σε 38 λεπτά στο εντυπωσιακό 6-1 του τριφυλλιού. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνή είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 ήδη από το ημίχρονο με τον Σουηδό διεθνη φορ να πετυχαινει καθαρό χατ τρικ. Ο Μουδούρογλου μείωσε σε 3-1 στο 49′ με ωραίο πλασε, αλλά ο Παναθηναϊκός με άλλα δύο τέρματα του Μπεργκ που έφτασε τα πέντε και ένα του Βιγιαφάνιες έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 σε μια δύσκολη βραδιά για τον Πανθρακικό στο τελευταίο του βράδυ στα μεγάλα σαλόνια.

Για να δούμε όμως πέντε χρόνια μετά, που βρίσκονται οι παίκτες του Πανθρακικού που αγωνίστηκαν βασικοί αλλά και ως αλλαγή εκείνο το βράδυ.

Γιώργος Τζελέπης: O Koμοτηναίος τερματοφύλακας αγωνίζεται πλέον με την φανέλα του Εργοτέλη στην Super League 2. Μετά τον Πανθρακικό πήγε στην Ξάνθη, στην οποία συμμετείχε μόνο με τις ομάδες Κ19 και Κ20, ενώ με τους Κρητικούς έχει μόνο μια εμφάνιση την περσινή σεζόν.

Θανάσης Παπαγεωργίου: O Λαρισαίος μπακ αγωνίζεται με την φανέλα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά την ομάδα της Κομοτηνής πέρασε από Ξάνθη και Πανιώνιο, ενώ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Καλαμάτα που δεν έγραψε συμμετοχή έχει καθιερωθεί με τους Νικαιώτες.

Χρήστος Μελίσσης: Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά τον Πανθρακικό πήγε για μια χρονιά στη Βέροια, ενώ πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: Παίζει εδώ και λίγες μέρες στη β’ κατηγορία της Πολωνίας για λογαριασμό της Χόμπρι Γκλόγκο. Μετά τον Πανθρακικό έπαιξε με τα Χανιά (τότε Κισσαμικός) στην Football League (τότε η Β’ Εθνική), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σουηδία για την Γκέτεμποργκ και την Ποντμπεσκίτζιε Μπιέλσκο-Μπιάουα, ενώ ξεκίνησε την δύσκολη λόγω κορονοϊού σεζόν φέτος στον ΠΑΟ Κουφαλίων πριν την Χόμπρι.

Στέλιος Ηλιάδης: Μετά τον Πανθρακικό αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν έπαιξε την επόμενη χρονιά. Τελικά επανήλθε και έπαιξε ακόμα μια σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα. Πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια του.

Δημήτρης Χασομέρης: Αγωνίζεται για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μετά τον Πανθρακικό πέρασε από Τρίκαλα, Απόλλωνα Πόντου, Ηρακλή, είχε μια δεύτερη θητεία στον Απόλλωνα Πόντου, Ρόδο και πλέον Καρδίτσα.

Βασίλης Γαβριηλίδης: Αγωνίζεται για την γειτονική Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά την ομάδα της Κομοτηνής πέρασε από Πανσερραϊκό και Παναιγιάλειο, ενώ διανύει την δεύτερη του σεζόν ως βασική επιλογή στα χαφ του ΑΟΚ.

Γιάννης Χρήστου: Πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 40 και έχει κρεμάσει τα παπούτσια του. Μετά τον Πανθρακικό έπαιξε για τρία χρόνια στον Αστέρα Βλαχιώτη, μια ομάδα που αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λακωνίας.

Άλμπερτ Ρούσσος: Αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League με τον Ιαλυσό Ροδου. Μετά τον Πανθρακικό πέρασε από Ηρακλή, Βόλο, Πανσερραϊκό και ΝΠΣ Βόλο.

Ντενίζ Μπαϊκαρά: Αγωνίζεται με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μετά την πολυετή θητεία του στην Κομοτηνή, έπαιξε για τα Τρίκαλα και την Δόξα Δράμας στη Β’ Εθνική, ενώ παρά το γεγονός πως ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ορφέα Ξάνθης, συνεχίζει στον Νέστο για δεύτερη σεζόν.

Αντώνης Τσιάρας: Αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Κύπρου για την Αγία Νάπα. Μετά τον Πανθρακικό έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου.

Σάββας Μουδούρογλου: Αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανδραμαϊκού στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μετά τον Πανθρακικό έπαιξε στον Αετό Ορφανού και τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς.

Γιώργος Νικόλτσης: Αγωνίζεται με την Κρητική ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αθλητική Ένωση Εργαζομένων Κρήτης Συνεταιρισμού Καταναλωτών) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είχε και ένα πέρασμα δύο ετών από τα Χανιά.

Χάρης Ψάλτης: Αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Πανσερραϊκό, ενώ είχε περάσει δύο χρόνια και στην Καβάλα.