Υπερηφάνεια μπαμπά Κασαμπαλή για την κλήση του γιου στην Εθνική: «Μακριά από κάθε διαπλοκή μεστώνεις σαν το παλιό καλό κρασί»

Στις αρχές της εβδομάδας, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν τις πρώτες κλήσεις τους για τα σημαντικά προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός, Δημήτρης Ανδρεόπουλους, ήταν και αυτό του Εβρίτη πασαδόρου, Σταύρου Κασαμπαλή, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Κηφισιάς.

Με την κλήση του Σταύρου Κασαμπαλή, ο μπαμπάς και νυν προπονητής και καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Θανάσης ανάρτησε ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα ένα μήνυμα για την επιτυχία του γιού.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Θανάση Κασαμπαλή:

“Γιέ μας διπλά υπερήφανοι! Και για την αθλητική σου εξέλιξη και για τον χαρακτήρα σου. Συνεχίζεις να είσαι γνήσιος, καθαρός, μακριά από κάθε διαπλοκή και ακολουθείς αυτό που λέγεται για τους πασαδόρους, ότι “μεστώνουν σαν το παλιό καλό κρασί”! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα! Περιμένουμε να μας κάνετε υπερήφανους!!!