Γ’ Εθνική: Απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Μια μάλλον… αστεία ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα η ΕΠΟ αναφορικά με τις τελευταίες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς ουσιαστικά έκανε γνωστό ότι τα ματς της 5ης αγωνιστικής που ματαιώθηκαν λόγω αποσυρσης ορισμένων ομάδων τα κερδίζουν με 3-0 οι αντίπαλες ομάδες.

Ανάμεσα στις αποφάσεις και αυτή που αφορά το ματς της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με την ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας. Πάντως, αντίστοιχη απόφαση δεν ελήφθη για το εξ αναβολής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξης:

Η Πειθαρχική επιτροπή της ελληνικής Ομοσπονδίας εξέδωσε τις ακόλουθες Διαπιστωτικές Πράξεις οι οποίες αφορούν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2020-21.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Άρης Περιβολίων, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Αναγέννηση Ιεράπετρας-Άρης Περιβολίων (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Αμπελόκηποι Δράμας-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ των Αμπελοκήπων Δράμας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου-Αταλάντη (4ος όμιλος, 4η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αταλάντης.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Παλιοχώρας, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Δαμάστας Ηρακλείου ΑΟ-ΑΟ Παλιοχώρας (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ Δαμάστας.