Απελπίστηκε και ξέσπασε με την ποιότητα και τα «κουλούρια» της Football League ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

Κατά την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής της Football League, το μεσημέρι του Σαββάτου, έγινε κάτι αρκετά σπάνιο για το ποδόσφαιρο, αλλά ενδεχομένως όχι για το ελληνικό.

Συγκεκριμένα, σε οχτώ παιχνίδια που ήταν σε εξέλιξη, δεν υπήρξε κανένα γκολ μέχρι την ανάπαυλα, αφού όλα τελείωσαν στο 0-0, ενώ ακόμα ένα που είχε γινει νωρίτερα, είχε τελειώσει και αυτό χωρίς σκορ (με εξαίρεση την Καβάλα που επικράτησε 3-0 του Πιερικού).

Ο τεχνικός της Δόξας Γρατινής και πρώην παίκτης και προπονητής του Πανθρακικού Ζόραν Στοϊνοβιτς, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριαμσού στο facebook, κοινοποιώντας τόσο την φωτογραφία με τα σκορ των παινχιδιών, όσο και μια λίστα με τα ποσοστά παραγωγής παικτών της κάθε χώρας για τις πρώτες κατηγορίες, που φυσικά η Ελλάδα δεν φαίνεται πουθενά (δεύτερη στον σχετικό πίνακα η Σερβία με 82,3% κάτω από την Κολομβία.)

Επιπλέον, αποκάλυψε και μια συζήτηση με τον μεγάλο του γιο, που δείνχει να έχει απελπιστεί και αυτός, και θέλει να τα παρατήσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μάγκες δεν πάει άλλο. Football League προχθές στο ημίχρονο. 9 ματς στο μηδέν. Μετά μην αναρρωτιέστε γιατί έχουμε ελάχιστους παίκτες στο εξωτερικό ή ακόμα την Super League. Δεν παράγουμε και δεν παιζουμε εκλυστικό ποδόσφαιρο. Ο μεγάλος μου γιος φέτος στα 21 του, που τον θεωρούσα τον καλύτερο παίκτη από τους τέσσερις γιους που έχω (όλοι παίζουν μπάλα), σταμάτησε λέγοντάς μου: «Μπαμπά φτάνει πια. Πέτρες – ξύλα.» (Αναρρωτιέμαι αν έχει δίκαιο τελικά). Δείτε τη λίστα με χώρες και παίκτες που παίζουν μόνο σε πρώτες κατηγορίες σε παραγωγγή παικτών.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.