Σύνθημα από Ουσταμπασίδη: «Μεγάλος αντίπαλος ο Ηρακλής αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε στο metrosport ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Ο κόουτς της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά από πέντε μήνες θα έχουν την ευκαιρία πάλι οι παίκτες του να πατήσουν χορτάρι και να αγωνιστούν, ενώ έδωσε…το σύνθημα της νίκης για το ματς με τους «κυανολεύκους».

«Παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ηρακλής. Εμείς σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας κατεβαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή στους Αμπελόκηπους.
Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις μέσα στο γήπεδο, που είναι ο καθρέφτης για εμάς και να πάρουμε το τρίποντο.
Είμαστε χαρούμενοι που δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα μετά από τόσο καιρό αποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κορυφαίο συναίσθημα για εμάς είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία μετά από τόσο καιρό να αγωνιστούμε. Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που επιτέλους δόθηκε το πράσινος φως από τους ειδικούς για να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα».