Αποκηρύσσει ο ΓΣ Ηρακλής την προσπάθεια με Ηρακλή Αμπελοκήπων προπαραμονή του ματς με Αλεξανδρούπολη

Με ανακοίνωσή του το 15μελές ΔΣ του Ερασιτέχνη Ηρακλή, η κοιτίδα του ιστορικού συλλόγου δηλαδή, αποκηρύσσει με τον πιο επίσημο τρόπο την προσπάθεια συγχώνευσης που έχει γίνει με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ώστε να γυρίσει μια ώρα αρχύτερα η ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του Ηρακλή (Αμπελοκήπων) με την Αλεξανδρούπολη για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ανακοίνωση συνυπογράφεται από συνδέσμους οπαδών του Ηρακλή, από τους οποίους ουδέποτε αναγνωρίστηκε το εν λόγω εγχείρημα.

Ωστόσο πλέον έχει μεγάλη σημασία ότι την ανακοίνωση υπογράφει το 15μελές ΔΣ του ΓΣ Ηρακλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, ότι σχετικά με το θέμα του ποδοσφαίρου, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο. Ως εκ τούτου οποιοδήποτε κάλεσμα του φίλαθλου κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από οποιοδήποτε άλλο σωματείο,για οικονομική ενίσχυση καθώς και η χρησιμοποίηση του ονόματος και της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χωρίς την έγκριση του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τουλάχιστον εκτός διαδικασιών του συλλόγου.

Όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.

Με τιμή

Το 15ΜΕΛΕΣ ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΟΜΙΛΟΣ 1899
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΒΑΛΜΑΔΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΣΦΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ
IRAKLIS CLUB ΤΟΥΜΠΑΣ
IRAKLIS ATHENS