Γ’ Εθνική: Στην Κομοτηνή αντί για τις Σάπες το ματς της Ελπίδας με την ΑΕ Διδυμοτείχου

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής και όχι στο Δημοτικό γήπεδο των Σαπών θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Ελπίδας με τον ΑΕ Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ αυτό θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα την έδρα και των επόμενων εντός της ομάδας.

Δεδομένης αφενός της απουσίας φιλάθλων από τις εξέδρες λόγω Covid και αφενός της απόσυρσης της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, στις Σάπες αποφάσισαν να δηλώσουν για τα προσεχή παιχνίδια το ΔΑΚ Κομοτηνής που είναι το πιο κατάλληλο γήπεδο και για το οποίο δίνει σχετική άδεια και ο Δημος Κομοτηνής.

Άλλωστε και οι περισσότεροι παίκτες μένουν στην πόλη της Κομοτηνής ενώ και οι προπονήσεις πλέον δεν διεξάγονται στο Δημοτικό Σαπών αλλά στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κηκίδιο. Ουσιαστικά αποφασίστηκε η μοναδική πλέον εκπρόσωπος της Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα να αγωνίζεται στο μεγαλύτερο στάδιο του Νομού, ο χορτοτάπητας του οποίου μάλιστα πρόσφατα είχε ανακοινωθεί ότι βελτιώθηκε, αρχής γενομένης από το θρακιώτικο ντέρμπι με την ΑΕΔ.