Αντιπρόεδρος ο Νικολόπουλος στη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΕΟΚ με πρόεδρο Φάνη Χριστοδούλου και… αποχώρηση Βασιλακόπουλου

Η… επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκο Νικολόπουλο να αναλαμβάνει καθήκοντα β’ αντιπρόεδρου με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Πρώτος αντιπρόεδρος είναι έτσι κι αλλιώς ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος βάσει καταστατικού. Ωστόσο για την διοπικηση αυτή ψήφισαν μόνο 10 από τα 21 μέλη της διοικησης Πρωτοδικείου αφοιύ αποχώρησαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η ομάδα του. 

Οι παρατάξεις του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα με ψήφους 9-1 ψήφισαν τον Φάνη Χριστούλου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης και τα αποτελέσματα αναμένεται να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο. Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει… ολοκληρωθεί ακόμα αφού εκτιμάται ότι ο Βασιλακόπουλος θα προσβάλει τη διαδικασία ως παράνομη, καθώς δεν υπήρχε πλειοψηφία και το αποτέλεσμα βγήκε ύστερα από ψηφοφορία μειοψηφίας (ψήφισαν 10 από τα 21 μέλη).

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ διεκόπη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τη διαδικασία να είναι στο 9-8 υπέρ του. Ο Βασιλακόπουλος προηγούταν στη διαδικασία με 9-8, αλλά κάπου επήλθε διακοπή, έγινε ο κακός χαμός και αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος και οι δικοί του, ενώ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ψήφισε λευκό.

Όπως αναφέρει το «grizoilikoi.blogspot.com», οι δύο πλευρές σε εκείνο το σημείο ήταν οι:

  • Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Παρίσης, Παπανικολάου, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος, Δουβής…
  • Φασούλας, Μαρκάκης, Ιωάννου, Ρεντζιάς, Νικολόπουλος, Ασημακόπουλος, Χριστοδούλου, Μήλας…

Μετά την επανάληψη της διαδικασίας, ψηφίστηκε το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης που έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος