Α’ Εθνική: Νέα ανατροπή και… σέντρα για τις Βασίλισσες στα Τρίκαλα αυτήν την Κυριακή

Την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών την προσεχή Κυριακή (11/4) έλαβε στη συνεδρίαση της Δευτέρας η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αν και οι ομάδες είχαν ζητήσει κατά πλειοψηφία να υπάρξει αναβολή δύο εβδομάδων στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος στις 4 Απριλίου, εντούτοις θα μπουν στη δράση την προσεχή Κυριακή.

Την σχετική απόφαση ανακοίνωσε η ίδια η ΕΕ της ΕΠΟ. Σε αντίθεση ωστόσο με την αναλυτική αναφορά για την τροποποίηση της προκήρυξης για την Γ’ Εθνική ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε έναν γύρο, κάτι αντίστοιχο δεν αναφέρεται στην απόφαση για την Α’ Εθνική Γυναικών.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο για τους δύο ομίλους των 11 ομάδων έκαστος. Από εκεί και πέρα, οι δύο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν διπλά μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ αντίστοιχα οι δύο δεύτεροι θα δώσουν διπλά μπαράζ για τις θέσεις 3-4.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Βασίλισσα της Ξάνθης κάνει πρεμιέρα στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οπως και για τις υπόλοιπες Επιτροπές, δεν ορίστηκε επικεφαλής στην Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, πόστο που κατείχε μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. τον Μάιο και μέχρι τότε, όπως αναφέρει το αρκετά έγκυρο σε θέματα ΕΠΟ, τον συντονισμό θα τον έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με τους αρμόδιους υπαλλήλους.