A’ Εθνική: Κοινή ανακοίνωση Βασίλισσας και άλλων 14 ομάδων με αρκετές αιχμές για ύβρεις και προσβολές

Οι ομάδες που ζήτησαν την αναβολή του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής από την ΕΠΟ, ανάμεσά τους και η Βασίλισσα της Θράκης, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι 15 πρόεδροι των ομάδων, που νωρίτερα είχαν υπογράψει και την κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή 2 Απριλίου το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη που αφορουσε την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος Α Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για 2 εβδομάδες.

Η πρόταση είχε υποβληθεί από την συντριπτική πλειψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (15 από τις 21 και 1 δεν εξέφρασε άποψη, σε σύνολο 22). Χαιρετίσαμε την απόφαση αυτή του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των ομάδων, έλαβε υπόψιν του τις προτάσεις τους και άμεσα έλαβε αποφάσεις δείχνοντας μάλιστα τις ηγετικές του ικανότητες και στέλνοντας ανάλογα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Η κριτική είναι δεκτή από τον καθένα και προς όλους. Η εποικοδομητική κριτική επιβάλλεται και είναι υγιές φαινόμενο. Καταδικάζουμε όμως τις ύβρεις, τις προσβολές και την απαξίωση παραγόντων του ποδοσφαίρου, κυρίως όταν αυτές προέρχονται αβίαστα από ανθρώπους του χώρου.

Αυτές τις συμπεριφορές δεν θα τις προσπεράσουμε. Θα προσφύγουμε με κάθε μέσο και τρόπο, (ένδικο αν αυτό κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο), σε όλους τους φορείς αθλητικούς και μη.

Φτάνει πιά ως εδώ!!

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!

Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι 15 πρόεδροι των παρακάτω ομάδων ποδοσφαίρου Γυναικών Α’ Εθνικής Κατηγορίας, οι οποίοι υπέγραψαν και την επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Ζαγοράκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΦΗ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ,
ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΓΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ,
ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,
ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ, ΑΟ ΣΥΝ ΦΕΙΔΩΝ,
ΑΟ Ν.ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΠΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο