Super League: Aρνήθηκαν να «Χ»άσουν Παντελίδης και Χάβος στο Περιστέρι

Ισόπαλοι στο 1-1 έμειναν οι Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

Βασικός για τον τεχνικό του Ατρομήτου και πρώην του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη, που αγνοεί ακόμα την νίκη από τότε που ανέλαβε τον Ατρόμητο, ήταν ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας.

Από την άλλη για τον Απόλλωνα του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μάκη Χάβου, βασικοί ήταν ο Κομοτηναίος πρώην αρχηγός του ΑΟΞ Μάκης Μπαξεβανίδης και ο επίσης πρώην αρχηγός της Ξάνθης Χρήστος Λισγάρας.

Τα πρώτα 45 λεπτά στην αναμέτρηση του Ατρόμητου, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμία να δημιουργήσουν, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με μικρή διαφορά δευτερολέπτων.

Ο Φατιόν με συρτό σουτ στο 49′, νίκησε τον Μανδά που δεν αντέδρασε, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1.

Ωστόσο η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μανούσος, βγήκε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον Βέρχουλτ και πλάσαρε για το 1-1 το οποίο επικυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR.

Το τελικό 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 9η θέση με 29 βαθμούς, 9 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.