Οι αναμνήσεις Μακρυνίτσα από την κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΘΡ από τον Ερμογένη

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια ο Ερμογένης Ξάνθης πέτυχε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της ιστορίας του καταφέρνοντας να στεφθεί πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ και να κερδίσει την άνοδο στην Α2 Ανδρών μέσω των μπαράζ ανόδου που ακολούθησαν στην Σκύδρα.

Η ομάδα εκείνη του Δημήτρη Παρασκευόπουλου με έναν κορμό με βάση τους Ξανθιώτες αθλητές που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας καταφέρνει το ακατόρθωτο απέναντι στην δυνατή ομάδα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την με 3-1, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ.

Για το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε στο ThrakiSportS, ο Πρόεδρος του Ερμογένη Ξάνθης και πρώην αθλητής της, Δημήτρης Μακρυνίτσας.

“Ήταν μια από τις πιο ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο μας”, αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνίτσας, “πετύχαμε κάτι που στοχεύαμε κάθε χρόνο και μας είχε χτυπήσει μια “κατάρα”, όταν κάθε φορά στον τελευταίο αγώνα τα γκρεμίζαμε όλα και δεν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

“Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της δουλείας που κάναμε στα αναπτυξιακά τμήματα έτσι ώστε η ομάδα στην μεγαλύτερη της στιγμή να στηρίζεται κατα βάση από Ξανθιώτες αλλά και από κάποια παιδία που αγάπησαν την ομάδα και έβαλαν και το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία”, τονίζει ο Δημήτρης Μακρυνίτσας.