200 χρόνια Ελλάδα: Ο Εβρίτης με τους 141 αγώνες στην Εθνική ως… τσολιαδάκι μια παλιά 25η Μαρτίου

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν πέντε χρόνια στην σελίδα που διατηρεί στο facebook ένας από τους πιο διάσημους θρακιώτες αθλητές. Είναι από μια παρέλαση 25ης Μαρτίου, αρκετά χρόνια πριν. Έγινε στον Προβατώνα του Έβρου και ως τσολιάς εικονίζεται ο ίδιος. Ποιος;

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας, που αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ενώ στην διάρκεια της μεγάλης καριέρας του κατέστη ένας από τους ελάχιστους αθλητές όλων των σπορ που έχουν φορέσει τις φανέλες και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και του Άρη και του Ηρακλή, όλων των μεγάλων ομάδων δηλαδή!

Κυρίως όμως, έχει τιμήσει όσο ελάχιστοι την γαλανόλευκη καθώς με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών έχει καταγράψει 141 διεθνείς συμμετοχές, εκ των οποίων οι πέντε σε World League. «Νηπιο και παρελαυνει με την εκτη», είχε σχολιάσει τότε ο παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής Σταύρος Καβαρατζής, αναφορικά με το ύψος που είχε από μικρό παιδί ο Ανδρέας Ανδρεάδης και το οποίο τον ξεχώριζε από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης το πρωί στα social media ανέβασε την ακόλουθη εικόνα για να τιμήσει την επέτειο των 200 ετών απο την Επανάσταση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.