Super League: Στηρίζει έμπρακτα τον Πασχαλάκη ο Γκαρσία παρά την κόντρα με τους οπαδούς

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον ΠΑΟΚ, με τις φήμες να τον θέλουν να αποχωρεί άμεσα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου» του βορρά ζήτησε δημόσια συγνώμη για όσα συνέβησαν στην «Τούμπα» και μία φωτογραφία που κάνει το γύρω του διαδικτύου, είναι η αγκαλιά του τεχνικού του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία με τον Πασχαλάκη, ο οποίος δίνει το άμεσο μήνυμα στήριξης του προς τον 30 χρόνο γκολκίπερ.

Το μήνυμα του Πασχαλάκη:

«Ζήτησα συγγνώμη, ήταν κάτι που ένιωσα και ήθελα να κάνω…»
«Με γνώμονα το καλό της ομάδας μου, ζητάω συγγνώμη για τα γεγονότα της Κυριακής, τέτοιες εικόνες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την ομάδα μας αλλά ούτε και μένα. Κοιτάμε μπροστά!». Με αυτή την ανάρτηση μέσω social media, ο Πασχαλάκης «πρόδιδε» την προεργασία που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ. Και κυρίως όσα τον απασχόλησαν έντονα και τον οδήγησαν στο mea culpa. Κι ας δέχθηκε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο ειπώθηκε η «συγγνώμη». Για τους τύπους, τη βιτρίνα κλπ. Μικρή σημασία έχει πώς πέρασε προς τα έξω, γιατί εντός ΠΑΟΚ το μήνυμα ελήφθη και την επομένη βρέθηκε βασικός στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ!

Με την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε σαφές πως φέτος κανείς δεν περισσεύει. Η σεζόν εξελίσσεται σε μια δύσκολη «μάχη» και άπαντες οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα και στις υπηρεσίες του κλαμπ, ανεξάρτητα από τις καλές ή κακές στιγμές τους. Και με τον ΠΑΟΚ να «υποφέρει» φέτος κάτω από τα γκολποστ, η αγκαλιά του Γκαρσία στον Πασχαλάκη στο φινάλε και τα όσα του ψιθύρισε, σήμαιναν πολλά περισσότερα για την ομάδα. Μια «ασπίδα» προστασίας στον Έλληνα πορτιέρε που ακόμη κι αν δεν το παραδεχόταν ποτέ, την είχε ανάγκη.