Volley League: Με Κασαμπαλή – Κοντοστάθη διπλό της Κηφισίας στην έδρα του “λαβωμένου” ΠΑΟΚ

Τεράστια εκτός έδρας νίκη, δεύτερη στην σαιζόν, για την Κηφισιά απέναντι στον λαβωμένο από τον COVID19 ΠΑΟΚ, με τους Εβρίτες Σταύρο Κασαμπαλή και Γρηγόρη Κοντοστάθη να κάνουν γεμάτη εμφάνιση.

Ο “Δικέφαλος” εμφανίστηκε με πολλά προβλήματα εξαιτίας του COVID19 και χωρίς τον Εβρίτη ακραίο Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Βέλγο διαγώνιο Βαν Ντε Τρις.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε την Κηφισιά παρά τα προβλήματα που είχε με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 1-0 και 25-20. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας αντέδρασε και βρήκε λύσεις αρχικά ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 15-25 ενώ στο δεύτερο σερ παρότι βρέθηκε μπροστά με 17-21, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο πόντο στο 23-24 αλλά η Κηφισιά βρήκε τον κρίσιμο τελευταίο πόντο κάνοντας με 23-25, το 1-2. Το τέταρτο σετ είχε την εικόνα του δεύτερου με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεμείνει από δυνάμεις και χωρίς επιλογές στον πάγκο και την Κηφισιά να τελειώνει την αναμέτρηση με 1-3 και 16-25.

Για την Κηφισιά ο Κασαμπαλής ολοκλήρωσε με 5 πόντους (2/2 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ) ενώ ο Κοντοστάθης με 60% υποδοχή και 53% άριστες και αρκετές σπουδαίες άμυνες.