LIVE από τα Περιβόλια για την SL2: ΑΟ Χανίων – ΑΟ Ξάνθη και η υπόλοιπη 16η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΑΟ Χανίων και τον ΑΟ Ξάνθη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Χανίων – ΑΟ Ξάνθη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ώρα 13:43 Συνολικά έξι παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, Κυριακή, για την 16η αγωνιστική της SL2.

Ώρα 13:49 Σε λίγο (14:00) ξεκινάει η αναμέτρηση του Διαγόρα Ρόδου – Δόξα Δράμας, ενώ στις 14:45 διεξάγονται συνολικά 3 αναμετρήσεις, ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός και Λεβαδειακός – ΑΟ Τρίκαλα, μαζί με εκείνη στα Περιβόλια.

Ώρα 13:53 Θυμίζουμε πως χθες, Σάββατο, διεξήχθησαν δύο αναμετρήσεις· ο ουραγός ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε την έκπληξη στο Παγκρήτιο και κέρδισε τον πρωτοπόρο Εργοτέλη με 0-1, ενώ η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Ώρα 13:57 Στο παιχνίδι μας, ο ΑΟΞ προέρχεται από ένα σερί τριών νικηφόρων αποτελεσμάτων στα τελευταία τρία παιχνίδια και από το -11 που βρίσκονταν μακριά από την κορυφή πριν δύο εβδομάδες τώρα είναι στο -2 και έχει μάλιστα την ευκαιρία να προσπεράσει τον μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Εργοτέλη πριν από τον μεταξύ τους αγώνα την άλλη εβδομάδα

Ώρα 13:58 Από την πλευράς τους, τα Χανιά προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη χάρις το γκολ του Δημητριάδη στις καθυστερήσεις. Βρίσκονται στην 7η θέση και στο -5 από τον ΑΟΞ αλλά θέλουν τη νίκη για να ξαναπροσπεράσουν την Παναχαϊκή και να βρεθούν εντός της προνομιούχου για τα πλέι οφ εξάδας.

Ώρα 14:01 Σέντρα για το πρώτο μέρος στη Ρόδο

Ώρα 14:07 Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι πριν ενάμισι μήνα έπαιξαν στην Ξάνθη για την 4η αγωνιστική του α’ γύρου όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Ώρα 14:08 Βέβαια στο διάστημα αυτό έχουν αλλάξει πράγματα και στους δύο μονομάχους· καθώς ούτε ο Πόποβιτς ούτε ο Βοσνιάδης είναι πλέον στους δύο πάγκους.

Ώρα 14:10 Γκολ η Δόξα στη Ρόδο, σκορερ ο Μαυριάς στο 9’· Διαγόρας – Δόξα Δράμας 0-1

Ώρα 14:19 Συνολικά 23 ποδοσφαιριστές έχει στην διάθεσή του ο Μπάμπης Τεννές στην Κρήτη. Απουσιάζει ο τραυματίας Ανδρέας Τάτος όπως και ο Γιάννης Στάθης, οι δυο πρώτοι αρχηγοί δηλαδή.

Ώρα 14:21 Ο πρώην παίκτης του ΑΟΞ και νυν προπονητής των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε να έχει στην αποστολή του 21 ποδοσφαιριστές, μετρώντας συνολικά εννιά απουσίες. Παρόντες δηλώνουν οι 2 πρώην του Πανθρακικού, Άγγελος Ζιούλης και Κώστας Πλέγας

Ώρα 14:23 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Μπέντο, Τζούρμαν, Βέρκερ, Κέβιν, Πέτροβιτς, Τ. Παπάζογλου, Θυμιάνης, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Έμπερτ, Μικελτάτζε

Ώρα 14:24 Η ενδεκάδα των Χανιών: Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Ώρα 14:25 Στον πάγκο για την Ξάνθη βρίσκονται οι: Κέλαβα, Θαν. Παπάζογλου, Ντίνας, Βόλτερς, Τεσίγια, Σρόιγεν, Παντελιάδης, Μυστακίδης, Τσαμούρης. Εκτός αποστολής έμειναν, όπως είχε αναφέρει το αρχικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS, οι Ίτσο και Μπριλάντε.

Ώρα 14:26 Στον πάγκο για τα Χανιά βρίσκονται οι: Λαμπίρης, Νίκολιτς, Σουντουρά, Βρεττός, Μπραμπίγια, Σωτηράκος, Ζιούλης, Γκίνο, Ουνγιαλίδης.

Ωρα 14:28 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Γρατσάνης (Τρικάλων), με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου) και Φραγκούλη (Πρέβεζας/Λευκάδας). 4ος ο κ. Τσαμούρης (Πειραιά) και παρατηρητής της αναμέτρησης ο κ. Λέφας (Πιερίας)

Ώρα 14:29 Όπως γίνεται αντιληπτό και από την ενδεκάδα αλλά και τους αναπληρωματικούς, εκτός αποστολής έμειναν οι Ιτσο και Μπριλαντε

Ώρα 14:31 Συμπλήρωση μισής ώρας στη Ρόδο, παραμένει το Διαγόρας – Δόξα Δράμας 0-1

Ώρα 14:33 Θετική είναι η παράδοση του νέου προπονητή του ΑΟΞ Μπάμπη Τεννέ απέναντι στις ομάδες των Χανίων. 

Ώρα 14:34 Σε επτά παιχνίδια που έχει βρεθεί αντιμέτωπος έχει νικήσει 6 φορές και μια φορά ήρθε ισόπαλος. Δείτε το αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:36 Φαβορί για το παιχνίδι σύμφωνα με τους μπουκμέικερς είναι ο ΑΟΞ αλλά με υψηλές αποδόσεις! Το διπλό δίνει κοντά στο 2.00, η ισοπαλία είναι στο 3.00 και ο άσσος στο 4.25. Δείτε τις αποδόσεις με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:40 Γκολ για την Δράμα στη Ρόδο, ξανά με τον Μαυριά στο 36′. Δαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας 0-2.

Ώρα 14:42 Κάνουν την είσοδό τους οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, τηρόντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

14:44 Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο στην όμορφη πόλη των Χανίων.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους.

3′ Σέντρα και στα άλλα δύο παιχνίδια που θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη. Λεβαδειακός – Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός.

4′ Ημίχρονο στη Ρόδο. Διαγόρας – Δόξα Δράμας 0-2.

7′ Xαμηλό τέμπο στα πρώτα λεπτά.

9′ Αισθάνεται ενοχλήσεις ο Κέβιν και προθερμένεται εντατικά ο Παντελιάδης. Άσχημη εξέλιξη για τον ΑΟΞ και τον Μπάμπη Τεννέ που έχει ήδη αρκετούς πονοκεφάλους.

10′ Αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Σάκης Παντελιάδης στη θέση του Κέβιν Γκαρσία.

12′ Είχε μια επικίνδυνη προσγείωση ο Σιατραβάνης, αλλά σηκώθηκε και δεν έχει πρόβλημα. Κάθε πτώση πλέον είναι… αγχωτική για τον ΑΟΞ.

15′ Παραμένει το 0-0 με μοιρασμένη κατοχή και χαμηλό ρυθμό στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του ματς.

19′ Δυσκολέυεται να κρατήσει την μπάλα ο ΑΟΞ.

22′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη, με το δυνατό πλάγιο άουτ του Παντελιάδη που μοιάζει σαν κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Θυμιάνη πέρασε άουτ.

25′ Στο 70% υπέρ των Χανίων η κατοχή της μπάλας, που μοιάζει μάλλον… ανούσια μέχρι στιγμής από πλευράς ευκαιριών.

30′ Μισή ώρα αγώνα, παραμένει το 0-0 τόσο στα Χανιά, όσο και στην Λιβαδειά και Ιεράπετρα στο ίδιο λεπτό. Η Δόξα εξακολουθεί να προηγείται με 0-2 στη Ρόδο στο 56′.

31′ Σέντρα του Σιατραβάνη από δεξιά, η κεφαλιά του Μικελτάτζε αρκετά μέτρα άουτ.

33′ Ανοίγει το σκορ ο Ιωνικός στην Ιεράπετρα με τον Βλαχομήτρο στο 33′. ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 0-1.

36′ Επικίνδυνη σέντρα του Βασιλόγιαννη από αριστερά, απομάκρυνε δύσκολα ο Τζούρμαν. Δεν καταγράγηκε τελική, αλλά ήταν η πιο επικίνδυνη στιγμή για τους γηπεδούχους.

37′ Η Ξάνθη είναι οργανωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και δεν απειλείται, αλλά δεν μοιάζει το ίδιο συγκεντρωμένη όταν κερδίζει τη μπάλα, καθώς δυσκολεύεται να την κυκλοφορήσει.

40′ Γκολ για τον Διαγόρα στην Ρόδο που μειώνει με τον Κονέ στο 65′. Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-2.

44′ Διακοπή στο παιχνίδι για πτώση του Βασιλόγιαννη μετά το μαρκάρισμα του Τ. Παπάζολγου.

45+1′ 1′ έξτρα χρόνος.

45+2′ Λήξη ημιχρόνου. Κακό ποιοτικά ματς με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Η κατοχή υπέρ των γηπεδούχων, που όμως δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε ευκαιρίες. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Χανιά – ΑΟ Ξάνθη 0-0.

Ώρα 15:35 Αισθητή η απουσία του Ανδρέα Τάτου για τον ΑΟΞ, που δυσκολεύεται να κρατήσει και να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ωστόσο, είναι οργανωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και καταφέρνει να μην απειλείται.

Ωρα 15:38 Ημίχρονο και στα άλλα δύο παιχνίδια: Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0 και ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 0-1. Στο 78′ παραμένει το Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας 1-2.

Ώρα 15:42 Γκολ για την Δόξα Δράμας που «αγκαλιάζει» το τρίποντο στη Ρόδο στο 81′ με το αυτογκολ του Αθανασίου. Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας 1-3.

Ώρα 15:45 Επιστρέφουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστκό χώρο. Χωρίς αλλαγές με μια πρώτη ματιά. Υπενθυμίζουμε πως η Ξάνθη έχει κάνει ήδη την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή με τον Παντελιάδη να περνά στη θέση του Κέβιν.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος για την Ξάνθη.

46′ Φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή για την Ξάνθη, που κέρδισε ο Δημούτσος στα πρώτα δευτερόλεπτα.

47′ Η εκτέλεση του Έμπερτ βρίσκει στο τοίχος και απομακρύνεται.

48′ Κίτρινη κάρτα στον Βέρκερ και επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Καμαρά.

50′ Πολλές δυνατές μονομαχίες στο παιχνίδι. Ο Δημούτσος έκανε τον φάουλ στον Πλέγα και έχουν μείνει και οι δύο κάτω.

51′ Ο Πλέγας σηκώθηκε, αλλά ο Δημούτσος παραμένει στο χόρτο. Νέα ανησυχία στον πάγκο της Ξάνθης.

52′ Σηκώνεται και ο Δημούτσος που ετυχώς δεν έχει κάτι και θα μπορέσει να συνεχίσει το ματς.

53′ Τέλος παιχνιδιού στη Ρόδο. Τελικό αποτέλεσμα: Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3.

54′ Έχει κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο ο ΑΟΞ.

54′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Σρόιγεν και Θ. Παπάζολγου στις θέσεις των Σιατραβάνη και Θυμιάνη.

56′ Ρισκάρει ο Τεννές σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Ο Έμπερτ έχει έρθει στον άξονα και ο Μικελτάτζέ έχει πάει στα εξτρέμ.

58′ Απίστευτη ευκαιρία για τα Χανιά, με το σουτ του Βασιλόγιαννη από το ύψος της μικρής περιοχής να αποκρούει σωτήρια με υπερένταση ο Μπέντο.

60′ Καλό σουτ του Καμαρά, η μπάλα σχεδόν ένα μέτρο άουτ.

64′ Ισοφαρίζει ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον Φουάση στο 66′. ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-1.

67′ Παραμένει το 0-0 σε Χανιά και Λιβαδειά. Η κατοχή της μπάλας και πάλι υπέρ των γηπεδούχων.

70′ Αλλαγή φια τα Χανιά. Στη θέση του Πλέγα ο Μπραμπίγια.

73′ Η Ξάνθη βρίσκει δίχτυα με τον Τάσο Παπάζογλου με φανταστική κεφαλιά – ψαράκι, μετά από εκτέλεση φάουλ το Έμπερτ, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως offside. Αρκετά οριακή φάση.

75′ Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Παραμένει το 0-0 με την αγωνία στο κατακόρυφο.

76′ Έχει μείνει στο έδαφος ο Τάσος Παπάζολγου και πιάνει τη γάμπα του.

77′ Σηκώνεται και πατάει το πόδι του. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.

79′ Αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Μυστακίδης στην θέση του Μικελτάτζε. Αυτή ήταν η τέταρτη και τελευταία αλαλγή για την Ξάνθη που χρησιμοποίησε τις τρεις διακοπές.

80′ Καλή ατομική ενέργεια του Μασένα και σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Μπέντο.

82′ Παραμένει το 0-0 στα Χανιά και την Λιβαδειά και το 1-1 στην Ιεράπετρα.

83′ Γκολ για τον Ιωνικό στην Ιεράπετρα στο 84′ με τον Μάναλη. ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2.

86′ Παραμένει το 0-0 στα τελευταία λεπτά. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν το τρίποντο.

89′ Αλλαγή για τα Χανιά. Ο Γκίνο στη θέση του Παναγιωτούδη.

90′ Έχει μείνει στο έδαφος ο Μπέντο. Διακοπή στο παιχνίδι.

90+1′ 5′ έξτρα χρόνος.

90+3′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά, με το σουτ του Βασιλόγιαννη από πλεονεκτική θέση να βρίσκει στον Τζούρμαν.

90+6′ Τέλος αγώνα. Η Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στα Χανιά και με την νίκη του Ιωνικού απομακρύνεται λίγο από την κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Χανιά – ΑΟ Ξάνθη 0-0.

Ώρα 16:40 Τελικά αποτελέσματα: Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3, ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2, Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…