Super League 2: Έγινε «100αρης» και περιμένει τον ΑΟΞ ο πρώην του Πανθρακικού Κ. Πλέγας

Το φράγμα των 100 συμμετοχών σε αγώνες της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας έσπασε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Κώστας Πλέγας στο αγώνα των Χανιών με τον Εργοτέλη την Τετάρτη.

Από τα 100 που αισίως έφτασε ο 23χρονος μέσος, τα 11 ήταν με την φανέλα του Πανθρακικού τη σεζόν 2016-17 στην τελευταία σεζόν της ομάδας από την Κομοτηνή σε επαγγελματική κατηγορία· αγωνιζόμενως ουσιαστικά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι την απόφαση του συλλόγου να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Σε αυτές τις 11 συμμετοχές, μέτρησε 3 γκολ και 1 ασίστ· ενώ αγωνίστηκε και κόντρα στην νυν ομάδα του, τα Χανιά.

Με τους Κρητικούς (τους οποίους η Ξάνθη αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή) έχει συμπληρώσει μέχρι στιγμής 13 συμμετοχές.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Λίγκας για τους 100 αγώνες του Κώστα Πλέγα:

«Στην 9η επαγγελματική του σεζόν ο Κώστας Πλέγας συμπλήρωσε 100 αγώνες στην Β’ κατηγορία. Έκανε ντεμπούτο πριν κλείσει τα 16 στην Παναχαϊκή, βρέθηκε στον Ολυμπιακό, όπου δεν αγωνίστηκε, για να συνεχίσει μόνο σε ομάδες της κατηγορίας. Μετά από αρκετά κενά συμμετοχών τις τρεις τελευταίες σεζόν δείχνει να γίνεται και πάλι βασικός.»