«Τεράστια η ποιοτική διαφορά του Ολυμπιακού – Κάβουρας ο Μελισσανίδης» σύμφωνα με τον Γιάννη Γωνιάδη

Ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού – στις εποχές Super League – Γιάννης Γωνιάδης, αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, πέρα από τον αποκλεισμό, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν επενδύει στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής, που είναι φίλαθλος της «Ένωσης», έδωσε τα συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την ευρωπαϊκή τους νίκη, παρότι συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, ενώ αναφέρθηκε με αιχμές στον πρόεδρο της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά έγραψε στα σόσιαλ μίντια:

«Μπράβο στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς είναι ο μόνος που μας συνηθίζει σε τέτοιες νίκες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και δίνει κανένα βαθμό στην Ελλάδα μας. Κύριε “καβουρά”(που μας ενδιαφέρει) και οι λοιποί αν θέλετε να κάνετε ομάδες χρειάζονται λεφτά και όχι με τα ψέμματα. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι τεράστια για ολους… και δεν μιλάω για βαθμούς, αλλά για ποιότητα. Ότι πληρώνεις παίρνεις λένε.. Και πάντα λέω την αντικειμενική μου άποψη γιατί μου αρέσει το ωραιό ποδόσφαιρο πάνω από όλα ανεξάρτητα από το τί υποστηρίζω, για αυτό και δεν παρακολουθώ καν την ομάδα μου.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.