Με 202 σωματεία οι εκλογές στην ΚΟΕ εκ των οποίων τα οκτώ από την Θράκη

Συνολικά 202 σωματεία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη εκλογική Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου.

Ο σχετικός κατάλογος επικυρώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού τα αναγραφόμενα σε αυτόν σωματεία ελέγχθηκαν και πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου (εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, Αγωνιστική Δραστηριότητα).

Ανάμεσα στα 202 σωματεία περιλαμβάνονται 12 της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκ των οποίων τα οκτώ έχουν εδρα στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα (η φωτο αρχείου είναι από τις προηγούμενες εκλογές τέσσερα χρόνια πριν).

Πιο συγκεκριμένα ένα είναι από την Ξάνθη (ο ΚΟΞ), ένα από την Ροδόπη (η ΝΕΡΟ, ο αντιπρόεδρος της οποίας θα είναι και υποψήφιος) και έξι από τον Εβρο (ο Νηρέας, ο Ποσειδών και ο Πρωτέας από την Ορεστιάδα και από την Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός, ο ΝΟΑ και ο ΟΦΘΑ η πρόεδρος του οποίου επίσης είναι υποψήφια για το ΔΣ της ΚΟΕ).