Super League: Βλέπει σωτηρία ο Παναιτωλικός με νίκη επί του Βόλου – Βασικός ο Μπαριέντος

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, που επικράτησε του Βόλου με 1-0 στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικης της Super League 1.

Βασικός για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Ζεάν Μπαριέντος, ενώ στον πάγκο έμεινε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΞ Θανάσης Γκαραβέλης.

Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που καιγόταν περισσότερο για τη νίκη καθώς βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τον Βόλο ο οποίος δεν διεκδικεί κάτι βαθμολογικά στα επόμενα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγαλύτερη επιθετική ενέργεια και στο 75′ έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με τον Αριγίμπι, ο οποίος ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Ταχάρ έγραψε με κοντινή προβολή το τελικό 1-0.

Με το τελικό αυτό αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός έφτασε τους 20 βαθμούς και προσπέρασε Λαμία και ΟΦΗ στην 11η θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου στη Ριζούπολη. Ο Βόλος παρέμεινε στην 7η θέση στους 30 βαθμούς χωρίς να έχει ελπίδες ούτε για την Ευρώπη, αλλά ούτε και ανησυχία για την παραμονή, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Θεσσαλία την ΑΕΚ.