Διαψεύδει παραίτηση ο Κολιτσιδάκης την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για τον Κώστα Βασιλακάκη

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης με δηλώσεις του στην mikriliga διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα και το ThrakiSportS ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Κομοτηναίος Κώστας Βασιλακάκης έχει ήδη δεχθεί διερευνητικό τηλεφώνημα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην περίπτωση που υπάρξει διαζύγιο με τον Κολιτσιδάκη.

Ο τελευταίος πάντως με τις δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του. Συνεπώς δεν ισχύει ότι έχει υποβάλει παραίτηση, όπως ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Αναλυτικά όσα είπε στη mikriliga: 

«Το ματς είχε δύο πρόσωπα, στο α’ μέρος δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος και στο β’ ημίχρονο μπήκαμε καλά, είχαμε δοκάρι και εν έμπαινε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Δεχθήκαμε κι άλλο γκολ και αφήσαμε το ματς. Φταίω κι εγώ διότι έκανα κάποιες αλλαγές προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες.
Τα παιδιά που μπήκαν δεν τα κατάφεραν πολύ καλά και κάπου ξέφυγε το σκορ. Τη μεγάλη ευθύνη την έχω εγώ αλλά δεν έχω θέσει παραίτηση, δεν τίθεται τέτοιο θέμα…»