Super League: Ρουά-ματ του Μάντζιου σε Παντελίδη και ο Άρης επέστρεψε μόνος δεύτερος – Βασικός και αρχηγός ο Γούτας

Καταιγιστικός ο Άρης του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου του Σάββα Παντελίδη στο «Κλ. Βικελίδης», στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Βασικός στο σχήμα του Ατρομήτου αγωνίστηκε ο Θασίτης πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας, ο οποίος μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού (καθώς ο Ουμπίντες κάθισε στον πάγκο).

Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ· ενώ ελάχιστες ήταν οι στιγμές που απειλήθηκε από την ομάδα του Περιστεριού. Το σκορ άνοιξε στο 22′ με τον κεραυνό του Γκάνεα από τα (περίπου) 30 μέτρα που άφησε άγαλμα τον Θεοδωράκη.

Οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 65′ έπειτα από σέντρα του Γκάνεα και την κεφαλιά του Σάσα, που ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα των αμυντικών και βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Θεοδωράκη. Στο 80′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ ύστερα από το 1-2 Σίλβα-Μάνου και υπέροχο τελιώμα του τελευταίου.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης έφτασε στους 47 βαθμούς και προσπέρασε ξανά τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα. Στην 8η θέση και στους 26 βαθμούς παρέμεινε ο Ατρομήτος, που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.