Στο πλευρό του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στέκεται με δήλωση στο ThrakiSportS ο Μάκης Δημητριάδης

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητές του βόλεϊ και του μπίτς βόλεϊ με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του και πλέον διεκδικεί την Προεδρία της ΕΟΠΕ.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ομάδα της Γάνδης, τον Εβρίτη πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Μάκη Δημητριάδη, με τον οποίο κατέκτησαν την 3η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1987.

Ο Μάκης Δημητριάδης έχει συνδέσει παράλληλα το όνομα του με τις επιτυχίες των μικρών Εθνικών Ομάδων στα αγόρια και την ανάδειξη μέσω αυτών αθλητών όπως ο Δαλακούρας Ανέστης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο Δημήτρης Ζήσης, ο Νίκος Χριστόφας, ο Γιώργος Τζιουμάκας, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, Κάσσανδρος Στίγγας, Γιάννης Σκαρλατίδης, Δημήτρης Χατζόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μαδούρας, Χρήστος Στεφανίδης, Μιχάλης Λιόντας, Θεοδόσης Ηλίας και Νίκος Μαυραγάνης.

Ο έμπειρος προπονητής στα λεγόμενα του υποστήριξε την υποψηφιότητα του πρώην συμπαίκτη του, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος θα βρεθεί δίπλα του.

Ο Εβρίτης κόουτς αρχικά ανέφερε: «Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι μια κορυφαία αθλητική προσωπικότητα!! Έχει υπηρετήσει το βόλει από όλες τις θέσεις με συνέπεια και απόλυτη επιτυχία!! Ως αθλητής είναι ένας από τους κορυφαίους του αιώνα σε σωματιάκο και Εθνικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει δεκάδες τρόπαια στη σάλα και στο beachvolley με κορυφαία διάκριση το Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό του ’87. Έχει δουλέψει ως προπονητής σε πολύ υψηλό επίπεδο με εξαιρετικές επιτυχίες. Ηγήθηκε για πολλά χρόνια το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών του βόλεϊ, τον ΠΑΣΑΠ, και ήταν από τους πρωτεργάτες για να γίνει το άθλημα μας επαγγελματικό. Γνωρίζει το χώρο άριστα ακόμη και από την επιχειρηματική γωνία και γνωρίζει πως μπορεί αυτό να αναπτυχθεί οικονομικά!».

Στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντικότητα της στήριξης του Τριανταφυλλίδη αλλά και την στήριξη που θα του παρέχει και ο ίδιος, «εμείς που ζήσαμε, ιδρώσαμε και προσπαθήσαμε για το άθλημα μας κοντά στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη δηλώνουμε σε απόλυτη σαφήνεια ότι το βόλεϊ πρέπει να τον τμήσει και να του δώσει την Προεδρεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ώστε να την οδηγήσει στις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται στο άμεσο μέλλον και πρέπει να τις διαχειριστούνε άτομα που έχουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα!! Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι ο πλέον κατάλληλος για την λαμπρή επόμενη ήμερα της Ελληνικής Πετοσφαιρισης και εγώ θα είμαι δίπλα του!!»